Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Gummistövlar

Gummistövlar är skapade för att möta naturens utmaningar med stil och funktion. Med deras vattentäta konstruktion och greppvänliga sulor kan du vandra genom lervägar, utforska blöta marker och dansa i regn utan att behöva oroa dig för dina fötter ska bli blöta.

Färg
Storlek
Material
Varumärke
Pris
Sortera efter

37 träffar.

Gummistövlar för dam online

Gummistövlar är skapade för att möta naturens utmaningar med stil och funktion. Med deras vattentäta konstruktion och greppvänliga sulor kan du vandra genom lervägar, utforska blöta marker och dansa i regn utan att behöva oroa dig för dina fötter ska bli blöta.

 

Slitstarka och vattentäta gummistövlar


Ge dig ut i världen och omfamna regnets dans med våra fantastiska gummistövlar. Dessa skor är mer än bara praktiska - de är en symbol för lekfullhet, frihet och mod att utforska det okända. Det finns inget dåligt väder om du väljer ett par slitstarka och vattentäta gummistövlar. Snygga sulor, god passform och enastående design är gemensamma egenskaper för vårt sortiment, som dessutom inkluderar gummistövlar med lågt, mellan och högt skaft. Kör på klassiskt gröna stövlar eller tuffa till din look med ett par svarta damskor, och du är redo för både båten, trädgården och promenader i skogen.

 

Trendiga gummistövlar

Idag finns det även riktigt snygga gummistövlar som du kan bära på stan, kanske till en cool trenchcoat? Gummistövlar med quiltad yta eller dekorativa spännen som förhöjer din look. Spana in t.ex. varumärket Barbour som har fina och trendiga gummistövlar för dam. På sommarfestivalen är ett par gummistövlar ett självklart val, både praktiskt när det börjar regna men även snyggt. Du stylar dem med ett par jeansshorts och en tuff skinnjacka. 

 

Vilken färg ska man ha på sina gummistövlar?

Det vanligaste är kanske ett par svarta gummistövlar, men ibland kan det vara kul att poppa till sina gummistövlar i en härlig färg! På Scorett.se hittar du även gula, röda, blåa gummistövlar men även i ändra färger som t.ex. mörkgröna eller gråa. Ett tråkigt regnväder ska inte stoppa oss från att bära snygga skor och kläder. 

 

Gummistövlar från välkända varumärken

UGG, Barbour, Tretorn och Stenk är bara några exempel på de varumärken som vi erbjuder gummistövlar från här på Scorett. Är du även på jakt efter regnkläder har varumärket Stenk ett brett utbud av både paraplyer, regnjackor och regnhattar för dam och herr. Ett omväxlande väder - från vinande vindar, regn till solsken är inget problem med rätt regnkläder! 

 

Fodrade gummistövlar

För kallare dagar under vår och höst kan det vara skönt att dra på sig ett par fodrade gummistövlar som håller fötterna varma och torra, i både skog och mark. Ett par fodrade regnskor med ull värmer fötterna skönt när kylan tränger sig på. Om du har ett par tunna gummistövlar kan man även lägga in en extra filtsula för att behålla värmen bättre. Shoppa sulor till gummistövlar här. 

 

Hur tar man hand om sina gummistövlar? 

Tvätta av dina regnstövlar med vatten och handtvål för att få bort smuts och salter som annars kan torka ut gummit. Vill man ta det ett steg längre kan man vårda och skydda sina gummistövlar med en balm eller sparsamt med shoe wax. Det skyddar mot uttorkning och ger glans åt gummit. Vi på Scorett har rätt skovårdsmaterial för dina gummistövlar, läs mer om hur du hittar rätt skovård till din sko

Köp gummistövlar från välkända varumärken online på scorett.se eller handla i någon av våra butiker. Vår kunniga personal guidar dig fram till rätt gummistövlar för rätt tillfällen. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.