Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Gummistövlar

Nu kan du klä dig praktiskt och samtidigt riktigt snyggt om fötterna när regnet öser ner. Här hittar du gummistövlar med både högt och lågt skaft.

Färg
Storlek
Material
Varumärke
Pris
Sortera efter

6 träffar.

Gummistövlar för herr online

Nu kan du klä dig praktiskt och samtidigt riktigt snyggt om fötterna när regnet öser ner. Här hittar du gummistövlar med både högt och lågt skaft.

 

Gummistövlar med god komfort och kvalitet till herr

Nu kan du klä dig praktiskt och samtidigt riktigt snyggt om fötterna när regnet öser ner. Gummistövlar är idag en skomodell som stigit rejält modegradsmässigt, utan att rucka på skön passform och funktion. Det finns inget dåligt väder om du väljer ett par slitstarka och vattentäta gummistövlar. Grov sula, god passform och snygg design är gemensamma egenskaper för vårt sortiment, som dessutom inkluderar gummistövlar med lågt, mellan och högt skaft. Kör på klassiskt gröna stövlar eller tuffa till din look med ett par svarta herrskor, och du är redo för både båten, trädgården och promenader i skogen.

 

Så väljer du rätt gummistövlar

Det finns vissa egensaker du kan tänka på när du väljer regnskor. Det första är vilken typ av modell som din gummistövel ska ha. Hos Scorett hittar du gummistövlar med högt eller lågt skaft. Ett par gummistövlar med lågt skaft kan vara lämpligt om du har tänkt att använda skorna för enklare promenader på stan och vill vara lite mer trendig. Ett par stövlar med högt skaft gör sig utmärkt på landet eller i skogen med besvärligare terräng. 

 

Vidare kan det även vara bra att fundera kring vilken storlek som passar sig för gummistöveln. Dina tår ska kunna röra sig fritt längst fram i stöveln samtidigt som stöveln inte ska glappa eller lossna imorgon. Då har du hittat rätt storlek! 

 

Fodrade gummistövlar för honom

I ett omväxlande nordiskt klimat om regn, snö och slask är det en god idé att välja en sko med anpassade funktioner. För kallare dagar under vår och höst kan det vara skönt att dra på sig ett par fodrade gummistövlar som håller fötterna varma och torra. 

 

Killarnas favorit - Regnkläder och skor från STENK

För dig som söker regnkläder och gummistövlar till män kan vi varmt rekommendera svenska STENK De designar regnkläder och skor inspirerade av västkustens omväxlande väder. Här hittar du snygga regnskor, vattentäta chelseaboots, regnstövlar och regnjackor för både dam och herr. Nu kan du vara ute i regnet med barnen och hunden utan att kompromissa med vare sig kvalitet eller design. Se hela utbudet från STENK här

 

Så tar du hand om dina gummistövlar

Skovård för gummistövlar:


1. Rengör med vatten och handtvål, för att få bort smuts och salter som annars torkar ut gummit

 

2. Vårda och skydda med balm eller sparsamt med shoe wax, det skyddar mot uttorkning och ger glans åt gummit


3. Fräscha upp med Refresher eller filtsula

 

Vi har allt du behöver för att vårda och ta hand om dina gummistövlar på bästa sätt. På så sätt håller dina stövlar längre och ser fina ut år efter år. Du hittar alla våra skovårdsprodukter här. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.