VISAR 1-24 (326)1 2 3 ... 14 Sista 100 per sida

Vita Sneakers

Inget slår ett par krispigt vita sneakers

Det finns inget fräschare än ett par vita sneakers. De lyser upp din outfit och visar dess sanna potential oavsett kön. Vita skor passar till alla dina kläder oavsett om du ska svänga förbi matbutiken eller ska gå på fest med vänner och arbetskamrater. Detta kan vara subjektivt, men vita sneakers får hela outfits att se mer genomtänkt ut. Kanske är det enkeltheten i färgen vit och hur lätt det blandas med andra färger. Från superstjärnikoner till den genomsnittliga människan har vita sneakers varit en given vardagssko som alla hade tillgång till, oavsett ekonomisk bakgrund. Hos scorett.se hittar du vita damsneakers, herrsneakers och barnsneakers i flera prisklasser och för alla tillfällen. Vi erbjuder vita sneakers i flera modeller och från flera kända varumärken så som Vagabond, Dasia, Björn Borg och K.Cobler.

Vita sneakers är en tidlös klassiker

Vita skor är så populära eftersom att de är bryggan mellan smart och avslappnad stil. Du kan bära sneakers till kavajbyxor, favoritjeansen, färgglada klänningar och shorts. Förr var sneakers synonymt med gympaskor men har idag blivit en symbol för sköna skor. Är du på jakt efter vita sneakers, bra priser, hållbara skor eller de senaste kollektionerna för sneakers är du helt rätt. Vi på Scorett älskar sneakers. Trender kommer och går, men vita sneakers är är för att stanna. 

Hur tar jag hand om mina vita sneakers? 

Ta hand om dina skor, vi har rätt skovård för dig och dina skor. Ett billigt och hållbart tips är att du vill piffa till dina sneakers genom att byta ut dina gamla skosnören. Klicka här för att läsa mer om hur du tar hand om dina vita sneaker