Sparade produkter

Laddar favoriter...

Färg
Storlek
Material
Varumärke
Varugrupp
Pris
Sortera efter

474 träffar.

Shoppa barnskor online

Hos Scorett hittar du barnskor som är gjorda för att tåla både vattenpölar och bitande kyla. Varmfodrade gummistövlar och vattentäta kängor för barn i alla åldrar. Naturligtvis hittar du även glittriga festskor och coola sneakers för barn. Barnens fötter växer fort och det kan vara svårt att hitta rätt skor. Läs mer om våra generella tips på hur du ska gå tillväga och vad man bör tänka på kring barnfötter här

 

Barnskor med stöd för bästa komfort

Hos oss hittar du barnskor som ger tillräckligt med stöd. Barnens fötter är fortfarande formbara och behöver stöd för att utvecklas på rätt sätt. Se därför till att köpa bra skor till ditt barn. Titta efter skor med en fast hälkappa och med en stabil men flexibel sula. En bra sula absorberar stötar och ger barnet nödvändig dämpning och stabilitet när de springer och leker. 

Kvalitativa barnskor 

Vi på Scorett erbjuder fina och praktiska barnskor som är tillverkade av högkvalitativa material. Barnskor bör nämligen vara hållbara och tåliga för att klara av de påfrestningar som barn utsätter dem för. Satsa därför på att köpa barnskor som är tillverkade av aningsbara material för att undvika överdriven svettning och lukt.  

Barnskor från kända varumärken

Vi har ett brett sortiment av barnskor från flera kända varumärken, som t.ex. populära KAVAT, Leaf, Adidas, Crocs, Nike och Viking. Vilken blir ditt barns favorit? Blir det klassikern Fiskeby för den allra minsta eller kanske en varmfodrad Gino från KAVAT till höstens busväder? Oavsett ålder har vi en barnsko som passar! Låt barnet vara med i köpprocessen så att de får välja en färg och form som de älskar och vill bära varje dag till förskola och skola. Genom att låta barnet prova skorna ser du även till att skorna passar ordentligt och känns bekväma.

 

Mät barnens fötter ofta

Det kan vara svårt att veta vilken storlek som barnen har på fötterna. En barnfot växer snabbt så det är bra att mäta foten ofta. Det kan även skilja sig mellan olika varumärken samt vilken typ av sko det är. Läs mer om hur du mäter barnens fötter eller besök en butik nära dig - där vår kunniga personal kan hjälpa dig med att hitta rätt storlek för ditt barn. Du kan även ladda ner vår digitala mätsticka och skriva ut hemma om du vill mäta barnens fötter i lugn och ro. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.