VISAR 1-24 (196)1 2 3 ... 9 Sista 100 per sida

Chunky Sneakers

Det trendigaste du kan ha på fötterna!

Chunky sneakers utstrålar attityd och är ett måste i sneakersgarderoben. Den extremt grova yttersulan är det trendigaste du kan bära just nu. Behöver du ett par nya damskor så rekommenderar vi dig ett par snygga och bekväma sneakers, självklart med en grövre sula. Vi har modeller som är lite lyxigare, eller mer sportiga om du hellre känner för det. Vi på Scorett erbjuder sneakers med chunky sula från flera välkända varumärken som Dasia, Fila och Puma

 

Chunky sneakers, dad-shoes, ugly sneakers, platform sneakers

Kärt barn har många namn, men en sak är säker – den rejäla sneakern är det trendigaste du kan ha på fötterna denna säsong! Ju klumpigare sula desto bättre. Chunky sneakers för dam är perfekt för dig oavsett om du söker trenden, retrokänslan eller komforten! Chunky sneakers för dam är en trend som har hängt med säsong efter säsong, och omfamnats av såväl streetwearkulturen som fashionistor världen över. Chunky sneakers är numera känt som en av de hetaste skotrenderna, som har vuxit fram med inspiration från 90-talets klumpiga sneakersilhuetter. Bär denn trendskon till vida byxor, klassiska chinos, croppade jeans, trendiga magväskor eller låt dem bryta av kostymens dressade look som sommarklänningens romantiska stil. Där chunky sneaker är - finns även möjligheterna!

 

Varför ska man köpa chunky sneakers?

- Trendig chunky sula

- Ge din outfit en avslappnad känsla

- Snygg designad sula

- Bekväma skor

- Sportskor i träningsmodell med extremt grov sula

- Ger dig en vintage och cool känsla

- Du blir längre

- Mixa dina chunky sneakers med klänningar och söta kjolar för en trendig look

 

Se till att vårda dina skor

Det är viktigt att du skyddar och tar hand om dina skor så att de kan hålla sig fina i flera år framöver. Med rätt skovård och några enkla steg kan du få dina skor som nya igen. Här kan du läsa mer om våra skovårdstips för olika material.