VISAR 1-24 (213)1 2 3 ... 9 Sista 100 per sida

Loafers

Trendiga loafers för kvinnor!

Vi har favoriterna från välkända varumärken som K.CoblerNovita, Vagabond. De är inte bara stilrena utan även bekväma och eleganta. Vi har loafers för dam i läckra material så som lack, mocka och skinn. Du kan välja och vraka bland svarta, bruna, gröna och flera andra härliga färger, så att du enkelt kan hitta damloafers som passar dig och din stil. Med en chunky sula och ett par strumpor så kan du dessutom bära dina loafers året om. Tips: upptäck våra loafer med klack!

 

Hur ser en loafers ut? 

Det finns många uttryck för loafers och det är inte alltid så enkelt att särskilja vad som faktiskt är en loafer. Det som ofta kännetecknar en loafer är att den saknar snörning, har en påsydd sula och en styvare konstruktion. Sedan finns det som sagt en uppsjö med varianter av loafers, t.ex. tassel loafern med sina tofsar eller penny loafern med sitt band och dekorativa hål i mitten. 

 

Hur stylar man sina loafers?

Idag är en loafers ett måste på mångas skohyllor. Loafers för dam kan bäras på många olika sätt och matchas efter din egen stil. En chunky loafers med grövre sula passar dig som vill ha en kaxigare look men en stilren penny loafers är klockren till din kontors-outfit! Den som vill vara riktigt trendig i år testar en loafers med rejäl klack, inspirerad av 70-talets mode. Klicka här för att läsa mer om hur du stylar dina loafers

Även våra influencers har hoppat på trenden med snygga loafers.  Vill du få inspiration och se hur våra influencers valt att styla sina loafers? Klicka dig vidare här för att läsa mer om den populära skomodellen och fler stylingtips.

 

Varför ska du köpa ett par loafers? 

- Den mest mångsidiga skon i din garderob

- Få en casual stil till kontoret

- Ett säkert skoval under vår och höst

- Loafers är den hetaste trenden just nu

 

Se till att vårda dina skor

Tänk på att välja en loafer gjord av bästa kvalitet och av bra materialval, t.ex. mocka, lack eller skinn - då håller den längre. Det är viktigt att du skyddar och tar hand om dina skor så att de kan hålla sig fina i flera år framöver. Med rätt skovård och några enkla steg kan du få dina loafers som nya igen. Här kan du läsa mer om våra skovårdstips för olika material.