VISAR 49-72 (197)Första 1 2 3 4 5 ... 9 Sista 100 per sida

Pumps

Snygga pumps för kvinnor!

Tillfället är alltid rätt för ett par snygga pumps och bör finnas i varje kvinnas garderob. Bland damskor är pumps den mest eleganta och kommer i en mängd olika varianter. Skomodellen utstrålar en feminin touch och ett par pumps kan bäras till såväl kavaj, klänning och kjol som till jeans. Till fest kan du bära ett par pumps med högre klack medans till vardags på kontoret kan du välja ett par pumps för dam med låg klack. Våra pumps med lägre klack är mer bekväm att ha på sig men upplevs fortfarande lika elegant och feminin! Upptäck vårt stora utbud online av högklackat, som slingback, med spetsig tå eller peep toe. Oavsett om du söker efter ett par pumps med bred platåhög klack så hittar du pumps för dam online hos oss på Scorett. Vi har pumps från välkända varumärken som K.CoblerNovitaVagabond och Tiamo. Slå klackarna i taket och fullända din outfit med ett par snygga och bekväma pumps! Kanske blir ditt nästa köp ett par svarta pumps? Eller ett par beige pumps till sommaren? Vi har ett brett utbud av pumps i flera färger som rosa och silver

 

Är du ovan att gå i klackar?

Om du är ovan att gå i pumps, tänk på att sätta i klacken ordentligt och rulla foten framåt för en stadigare gång. Undvik att tippa på tårna. Glöm inte att använda skoinlägg för att undvika att fötterna glider runt i skorna. Med skoinlägg kan du bära dina pumps en hel dag och dansa in på småtimmarna.

 

Varför ska du köpa pumps?

- Framhäver dina ben

- Med pumps får du en bättre hållning

- Pumps är perfekta partyskor

- En tidlös skomodell för kvinnor

- Pumps utstrålar en feminin touch

 

Se till att vårda dina skor

Det är viktigt att du skyddar och tar hand om dina skor så att de kan hålla sig fina i flera år framöver. Med rätt skovård och några enkla steg kan du få dina skor som nya igen. Här kan du läsa mer om våra skovårdstips för olika material.