Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Slingback

Ge din stil en sofistikerad touch med våra slingbacks. Varje steg du tar blir en påminnelse om din förmåga att stråla med självsäkerhet och utstrålning. Låt dina slingbacks bli ditt signatursteg.

Köp slingback online

Ge din stil en sofistikerad touch med våra slingbacks. Varje steg du tar blir en påminnelse om din förmåga att stråla med självsäkerhet och utstrålning. Låt dina slingbacks bli ditt signatursteg.

 

Trendiga slingback pumps!

Slingbacks är en typ av damsko som har funnits i modet i över ett sekel. De är kända för sin unika design där en rem bakom hälen håller skon på plats. Denna design ger en elegant och sexig look som lämpar sig till de flesta tillfällena och stilar. Historisk sett var slingbacks oftast i höga klackar, medans nu så har de flesta moderna slingbacks en lägre eller medelhög klack, vilket gör de väldigt behagliga att bära hela dagen. Inte konstigt att de återigen blivit populära och är en av de mest efterfrågade skotrenderna idag.

 

Stilsäkra slingback pumps till sommaren

En av de största fördelarna med slingbacks är att de är mångsidiga och kan bäras i olika sammanhang. De passar perfekt till bröllopet, intervjun och sommarfesten men även till vardags tillsammans med ett par jeans, vit t-shirt och en svart kavaj. När du väljer en slingback är det viktigt att tänka på passformen. Eftersom slingback pumps bara har en rem bakom hälen som håller skon på plats, är det viktigt att välja en sko som passar ordentligt och inte glider av. Tänk också på höjden på klacken, särskilt om du ska bära dem under en längre tid.

 

Köp slingback pumps online eller i butik

Upptäck våra fina slingback pumps och shoppa dina favoriter online eller besök närmsta Scorettbutik. Vill du ha mer inspiration till hur du kan styla dina nya slingbacks så kan du läsa mer här: Den eleganta skotrenden: Slingbacks

 

 

Andra liknande kategorier

Pumps
Pumps med låg klack
Pumps med hög klack
Svarta pumps
Beige pumps
Rosa pumps
Silvriga pumps
Platåpumps

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.