Scorettgruppen

Välkommen till Scorett!

Scorett bildades som en frifackkedja 1989 och är idag en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Scorett har expanderat kraftigt de senaste åren och idag finns ca 80 butiker. Sedan 2011 finns Scorett även som e-handel. Scorett vänder sig till mode- och kvalitetsmedvetna skoälskare.

Hos Scorett hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Med Scoretts skovård och skotillbehör kan du ta hand om dina skor så att de håller sig fina längre. Scorett erbjuder även ett sortiment av damkläder, herrkläder och accessoarer. Som första skokedja i Sverige har Scorett lanserat ett heminredningssortiment, Home Collection, som präglas av fint hantverk och noggrant utvalda material.  

Några av våra största varumärken är Novita, K.Cobler, Tiamo, Dasia, Stenk, Strömberg, Canada Snow, Sweeks, Legend, Novita Man, Zeus, Läeder by Nature, Vagabond, Björn Borg, Rieker, Ecco, Adidas & Skechers.

Mode och kvalitet är Scoretts ledord. För att ge de bästa kunderna extra förmåner har Scorett en kundklubb som heter Club Solemate. Som medlem i Club Solemate får du exklusiva erbjudanden, tävlingar, happenings och bonuspoäng på allt du handlar. 

Välkommen in till Scorettbutikerna och Scorett online för att låta dig inspireras av säsongens nyheter. 

Scorett är en del av Scorettgruppen som totalt driver fem butikskoncept; Scorett, Scorett Outlet, Håkanssons, Wallenbergs och Canada Snow. Oavsett butikskoncept så arbetar vi med att till varje säsong ta fram ett attraktivt sortiment med hög kvalitet och god komfort till bra priser. Vi ger alla medarbetare god produktkompetens och chans till utveckling – vilket är nyckeln till vår framgång. Huvudkontoret för scorettgruppen ligger på västkusten i skostaden Varberg.

SCORETT FOOTWEAR AB

Org.nummer: 556350-7747
Adress: Härdgatan 22-24
432 32 Varberg


Kontakta oss Club Solemate Hållbarhet