Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Syftet med hållbarhetsredovisningen är att ge Scorettgruppens intressenter en transparent bild av vårt hållbarhetsarbete. I rapporten beskriver vi hur vi arbetar för att främja en hållbar utveckling, hur våra prioriteringar ser ut, samt en del om de utmaningar vi möter och möjligheter vi ser. På detta sätt hoppas vi kunna ge våra intressenter en inblick i, och förståelse för, hur vi väljer att arbeta med hållbarhetsfrågorna.


Höjdpunkter under året 2022

 • Insamling till Röda korset till förmån för Ukraina
 • Utökat utbildningswebinarer kring skovård, hållbarhet och förebyggande information till kunder för att skorna ska hålla. Tex att man ska knyta upp sina sneakers när man tar av och på sig dem för att de ska hålla längre och inte gå sönder vilket gett oss mindre reklamationer och missnöjda kunder.
 • Exklusivt samarbete med Hush Puppies X Lena PH
 • Lansering av Sweeks modeller Meja & Carl med hållbart nytt materialval i sulor
 • Fortsatt satsning på vårt varumärke Läeder By Nature med fler hållbara skoalternativ för dam och herr
 • Fler kromfria alternativ
 • Påbörjat aktivt arbete i butik för att minska returer med våra ehandelspaket som hämtas av kund i butik. Genom att öppna paket i butik och få kunden att prova på plats får kund service och hjälp med tex sulor för att få sko att passa. Detta leder till att kund ej returnerar i samma utsträckning som om hen tagit med sig paket hem och provat hemma
 • Fortsatt utveckling av Home-sortimentet
 • Fortsatt transparens inom skovård - innehållsförteckning på alla förpackningar vilket gör oss branschledande


Vårt löfte

 • Alla skor har rätt till ett långt liv.
 • Alla produkter som vi tillhandahåller ska vara reparerbara.
 • Alla produkter ska återanvändas så länge som möjligt.


Vårt mål till 2030 är att våra produkter ska vara återvinningsbara, samt de största ingående komponenterna ska komma ifrån hållbara källor.

Scorettgruppens hållbarhetsrapport 2022  »


0 träffar.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.