Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Samarbete med andra företag och organisationer är viktigt för oss. Vi inser att vi är en liten aktör på marknaden, som behöver samarbeta med andra företag och organisationer för att nå bestående förbättringar. Tillsammans med andra företag som ställer samma krav kan vi lättare nå kontinuerliga förbättringar både när det gäller arbetsförhållanden och miljö.


Human Bridge
www.humanbridge.se

Human Bridge är en biståndsorganisation som arbetar för att hjälpa människor runt om i världen. Huvudsamarbetspartners för Human Bridge är Läkarmissionen och Erikshjälpen. En stor del av arbetet som görs handlar om insamling av sjukvårdsmaterial, handikapputrustning, textilier, kläder, skor med mera för återanvändning främst i afrikanska och östeuropeiska länder. Genom samarbetet med Human Bridge får våra kunders begagnade skor en andra chans hos behövande någon annanstans i världen. Samtidigt kan vi bidra till att öka återanvändningen av fortfarande funktionella produkter.


CSR Västsverige
www.csrvastsverige.se

CSR-Västsverige är en oberoende och icke-vinstdrivande förening som medfinansieras av Västra Götalandsregionen. Det är det största CSR-nätverket för privat, offentlig och idéburen sektor samt akademi. Nätverket är en lärande plattform där vi samverkar och utbyter erfarenheter med varandra. Scorettgruppen är medlemmar sedan våren 2016.


SSEI - Swedish Environmental Initiative
www.ssei.se

SSEI är ett samarbete i projektform mellan skoföretag, vilket har som syfte att tillsammans skapa ett funktionellt hållbarhetsverktyg för design och produktutveckling av skor. Verktyget kommer att bestå av ett hållbarhetsindex som visar miljöpåverkan hos olika material från materialproduktionen till det att varan slängs. Indexet ska i första hand kunna tillämpas vid design, inköp och tillverkning men ska även kunna användas som information till slutkonsument om så är önskvärt.


Fur Free Retailer
www.furfreeretailer.com

Scorett skrev år 2011 på Fur Free Retailer:s överenskommelse ”Retailer Commitment Against Fur" (Pälsfri handel). Överenskommelsen innebär en förbindelse att inte sälja varor som innehåller päls i butikerna. Undantaget är fårpäls som räknas som skinn då fåren föds upp främst för köttproduktion. För oss på Scorett är pälsfri handel ett självklart etiskt ställningstagande.


Kemikaliegruppen
www.ri.se

Kemikaliegruppen är en medlemsorganisation som har som syfte att sprida färsk information om kemi- och miljörelaterade frågor till medlemsföretagen. Gruppen fungerar även som en stödjande kunskapsplattform för medlemsföretagen i arbetet med att förebygga och motverka förekomsten av farliga ämnen i produkter. Kemikaliegruppen har täta möten med en öppen dialog och kontakt med andra inom branschen där erfarenhet och kunskap kan spridas om aktuella kemirelaterade frågor i produkter och produktion. Gruppen drivs av RISE och genom RISE finns tillgång till ett nätverk av bred expertis. Scorett är medlem i Kemikaliegruppen sedan år 2011.


Svensk Handel
www.svenskhandel.se

Svensk Handel är en arbetsgivarorganisation som driver handelns frågor för parti- och detaljhandeln. Svensk Handel är en medlemsorganisation som företräder företag inom detalj- parti- och digital handel. Scorettgruppen tillsammans med andra medlemsföretag inom detaljhandeln håller på att ta fram en policy om animaliska material.

0 träffar.

  är hållbar medlem och skänker månadsvis ett belopp tl projektet.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.