Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_jul_2023_10.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_jul_2023_09.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_jul_2023_12.jpgThe season of giving

Mörkret blir mysigare när julen kommer. Njut av lussekatter, pepparkakor, skratt och julklappar. Vi har både mindre och större klappar att unna dig själv eller till någon du tycker om. Det är en gest av kärlek, omtanke och generositet. Att ge någon en fin julklapp är ett uttryck för vår uppskattning och kärlek till den personen. När vi tänker på vad vi ska ge någon, tar vi oss tid att reflektera över deras intressen, behov och önskningar. Det är en handling som kräver omtanke och eftertanke. Det är många som köper sina julklappar hos oss. Från curling boots, fina mössor, reflexsele till vackra accessoarer och skovård. Varmt välkommen in till din närmsta Scorettbutik där vår personal hjälper dig med att slå in dina paket.The season of celebrating

För många av oss är jul- och nyårsfirandet höjdpunkten på året. Det är en tid då vi samlas med nära och kära, skapar minnen och blickar tillbaka på året som har gått med tacksamhet. Det är också en tid då vi ser fram emot framtiden med hopp och entusiasm. När du öppnar garderoben för att välja din outfit för julfesten eller nyårsfirandet, är det skorna som ofta blir kronan på verket. Slå klackarna i taket och fira in det nya året tillsammans med vänner och familj. Få din jul- och nyårsoutfit komplett med glittriga sandaletter, trendiga pumps, till dressade lågskor. Tillsammans med festliga smycken och en matchande väska kan du fira med stil och njuta av den glamorösa säsongen!

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_jul_2023_06.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_jul_2023_15.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_jul_2023_04.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_jul_2023_16.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_jul_2023_17.jpg

Dela julinspiration med varandra

Tagga din bild med @scorettofficial på Instagram eller publicera din bild här.

0 träffar.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.