Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Julklappar över 800 kr

Vilken blir den perfekta julklappen att lägga under granen i år? Kanske är det en
regnjacka, dunväst, tofflor, väskor eller heminredning som blir den bästa julklappen.
Köp dina julklappar online eller välkommen in till din närmsta Scorettbutik.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

98 träffar.

Scoretts julklappstips över 800 kr

Julen är en tid då vi kan överraska våra nära och kära med extra speciella gåvor, och ibland är det de mer generösa och lyxiga julklapparna som skapar minnen för livet. Om du letar efter inspirerande julklappar över 800 kr, så öppnar sig en värld av möjligheter för dig att sprida glädje och kärlek på ett fantastiskt sätt.

 

Här har vi samlat våra bästa tips på julklappar över 800 kr. Vilken blir den perfekta julklappen att lägga under granen i år? Oavsett om det är mamma, pappa, syskon eller kompisar som du vill uppvakta så har vi klappar som passar. Kanske är det en fin lammulls tröja, vackra läderväskor, mysiga kuddar eller varför inte en härlig badrock som blir den bästa julklappen. 

 

När du köper julklappar över 800 kr, kom ihåg att det handlar om att skapa minnesvärda ögonblick och visa din kärlek på ett extraordinärt sätt. Oavsett vad du väljer att ge, låt din gåva vara en symbol för den varma, kärleksfulla andan som kännetecknar denna speciella tid på året. Låt julen vara en tid då generositet och kärlek lyser starkt och skapar minnen som varar livet ut. Vi på Scorett önskar dig en God Jul!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.