Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Julklappar under 300 kr

Vilken blir den perfekta julklappen att lägga under granen i år? Kanske är det en
necessär, plånbok, doftljus, handdukar eller veganska hudvårdsprodukter som blir
den bästa julklappen. Köp dina julklappar online eller välkommen in till
din närmsta Scorettbutik.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

71 träffar.

Scoretts julklappstips under 300 kr

Vilken blir den perfekta julklappen att lägga under granen i år? Kanske är det en necessär, plånbok, doftljus, handdukar eller veganska hudvårdsprodukter som blir den bästa julklappen. Köp dina julklappar online eller välkommen in till din närmsta Scorettbutik. 

 

Julen är en tid fylld av kärlek och gemenskap. En av de mest spännande delarna av denna underbara säsong är att ge och få julklappar. Att hitta den perfekta gåvan behöver inte alltid vara dyrt, och det är därför vi på Scorett vill visa upp vårt utbud av fina, prisvärda produkter under 300 kr.

 

Här har vi samlat våra bästa tips på julklappar under 300 kr. Vilken blir den perfekta julklappen att lägga under granen i år? Oavsett om det är mamma, pappa, syskon eller kompisar som du vill uppvakta så har vi klappar som passar. Kanske är det en necessär, sminkväska, plånbok eller varför inte ett par juliga strumpor som blir den bästa julklappen. Köp dina julklappar online eller välkommen in till någon av våra butiker. 

 

Och du... Om du är osäker på vad du ska köpa så kan du alltid köpa ett presentkort i våra butiker. Den ultimata gåvan att ge bort då mottagaren får frihet att välja själv.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.