Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Julklappar under 600 kr

Vilken blir den perfekta julklappen att lägga under granen i år? Kanske är det ett
par vackra vantar, mysig mössa eller ett par tofflor som blir den bästa julklappen.
Köp dina julklappar online eller välkommen in till din närmsta Scorettbutik.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

100 träffar.

Scoretts julklappstips under 600 kr

Vilken blir den perfekta julklappen att lägga under granen i år? Kanske är det ett par vackra vantar, mysig mössa eller ett par tofflor som blir den bästa julklappen. Köp dina julklappar online eller välkommen in till din närmsta Scorettbutik.

 

Julen är en speciell tid då vi har möjligheten att visa våra nära och kära hur mycket de betyder för oss genom att ge gåvor som uttrycker vår uppskattning och kärlek. Om du har en något större budget och letar efter julklappar under 600 kr, finns det ett brett utbud av fantastiska alternativ att utforska. 

 

Här har vi samlat våra bästa tips på julklappar under 600 kr. Vilken blir den perfekta julklappen att lägga under granen i år? Oavsett om det är mamma, pappa, syskon eller kompisar som du vill uppvakta så har vi klappar som passar. Kanske är det en mysig mössa, vantar, väska eller ett snyggt bälte som blir den bästa julklappen. 

 

Oavsett vilken gåva du väljer, är det tanken och omtanken som räknas mest. Att hålla sig inom din budget på 600 kr är en god idé, och det finns fortfarande många fantastiska presenter som kan överraska och glädja dina nära och kära under julen.

 

Köp dina julklappar online eller välkommen in till någon av våra butiker. Vi på Scorett önskar dig en God Jul.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.