Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Friktionssulor

Vinterskor med friktionsyta i sulan är en smidig variant av halkskydd som ökar greppegenskaperna. Yttersulan är i en gummiblandning med partier på undersidan som ger extra bra grepp, inslag av gummi- och glasfiberfält ökar greppet i vintertid. För dig som vill ha en klassisk, varm, curlingkänga men med bättre grepp.

Färg
Storlek
Varumärke
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris

22 träffar.

Shoppa skor med friktionssula online

Vinterskor med friktionsyta i sulan är en smidig variant av halkskydd som ökar greppegenskaperna. Yttersulan är i en gummiblandning med partier på undersidan som ger extra bra grepp, inslag av gummi- och glasfiberfält ökar greppet i vintertid. För dig som vill ha en klassisk, varm, curlingkänga men med bättre grepp.

 

Steg in i vintern med en explosion av självförtroende och säkerhet med vinterskor utrustade med friktionssulor – den ultimata lösningen för dig som vill behålla stabilitet och kontroll på snötäckta trottoarer och isiga gator. Dessa skor är inte bara ditt bästa vapen mot halka och vinterkylan, de är också en modeframgång som kommer att lyfta din vinteroutfit till nya höjder. 

 

Halka och snö gör det svårt att hålla balansen och att undvika olyckor. Med vinterskor som är utrustade med halkfria sulor ger dig en överlägsen greppkraft på glatta underlag. Dessa sulor är speciellt utformade för att bryta igenom snö och is och hålla dig stadig på fötterna. Det ger dig en känsla av trygghet och självförtroende varje gång du ger dig ut i kylan.

 

För modeentusiaster är vinterskor med friktionssulor ett nöje. De finns i ett brett utbud av stilar och design, från klassiska och eleganta till sportiga och moderna. Du behöver inte offra din personliga stil för säkerhet och funktionalitet – dessa skor kan vara både praktiska och snygga. Med rätt val av skor kan du följa de senaste modetrenderna samtidigt som du står emot vinterns utmaningar.

 

Tips: Quebec Grip är curlingkängor från Canada Snow med friktionsyta i sulan, varmt fårskinnsfoder och behandlad mocka som ger skon en vatten- och smutsavvisande yta. En perfekt allround sko för vintern.

 

 

Vinterskor med friktionssula hos Scorett

Vinterskor med halkfri sula är byggda för att hålla. De är tillverkade av högkvalitativa material och konstruerade för att klara av de tuffaste vinterförhållandena. Med rätt vård och underhåll kommer de att bli en pålitlig följeslagare under många vintrar framöver. Oavsett om du älskar att utforska vinterlandskapet eller helt enkelt behöver ta dig till jobbet, kommer vinterskor med friktionssulor att vara din trogne följeslagare.

 

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.