Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/kampanjer/gore-tex

Skor med Gore-Tex®

Vädret kan vara obarmhärtigt, och det är inte alltid lätt att förutsäga när regnet ska komma. Det är där skor med Gore-Tex® och vattentät teknologi verkligen utmärker sig. Gore-Tex® är ett vattenavvisande och luftgenomsläppligt textilt membran. Gore-Tex-membranet har porer mellan fibrerna som är 20 000 gånger mindre än en vattendroppe.

Färg
Storlek
Varumärke
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris

185 träffar.

Shoppa skor med Gore-Tex® online

Vädret kan vara obarmhärtigt, och det är inte alltid lätt att förutsäga när regnet ska komma. Det är där skor med Gore-Tex® och vattentät teknologi verkligen utmärker sig. Gore-Tex® är ett vattenavvisande och luftgenomsläppligt textilt membran. Gore-Tex-membranet har porer mellan fibrerna som är 20 000 gånger mindre än en vattendroppe.

 

Tack vare att fiberna är så mycket mindre än en vattendroppe så hindrar detta vatten från att ta sig igenom. Samtidigt är porerna tillräckligt stora för att släppa igenom vattenånga. Med dessa två egenskaper blir membranet vattentätt samtidigt som det släpper igenom luft. Gore-Tex-membranet sätts mot ett yttermaterial som passar skons användningsområde. Yttermaterialet behandlas för att ytan ska vara vattenavvisande, så att vattendroppar pärlar sig och rullar av. Kanske är det därför som skor med Gore-Tex® har blivit så populära att bära. 

 

Gore-Tex är en teknologi som har revolutionerat marknaden för vattentäta skor. Denna avancerade membranteknik skapar en sköld mot vatten och fukt samtidigt som den tillåter fötterna att andas. Oavsett om det regnar, snöar eller om du behöver gå igenom vattenpölar, kommer skorna att hålla dina fötter torra och bekväma. Detta är särskilt viktigt för dem som är aktiva och älskar utomhusaktiviteter, som vandring, löpning eller promenader, och som inte vill att vädret ska sätta stopp för deras äventyr.

 

Vattentäta skor med Gore-Tex är inte bara vattentäta – de är också extremt hållbara. De är konstruerade med högkvalitativa material som är utformade för att klara av de mest krävande förhållandena. Skorna kan hantera slitage och exponering för väder och vind, och de kommer att vara din trogne följeslagare under många säsonger. Detta gör dem till en ekonomisk och miljövänlig investering.

 

Förutom att vara vattentäta är skorna bekväma och prestandadrivna. De är utformade för att ge dina fötter stöd och komfort under hela dagen. Många av skorna erbjuder nämligen extra dämpning och stötdämpning för att minska trötthet och förbättra din komfort när du är aktiv.

 

Vattentäta skor med Gore-Tex® membran hos Scorett

Vi på Scorett har ett brett sortiment av kvalitativa damskor, herrskor och barnskor med Gore-Tex® membran. Vi har samlat alla skor på denna sida så att du enkelt ska kunna hitta en sko som passar dig, din stil och dina aktiviteter. Klicka hem dina nya skor med Gore-Tex® redan idag eller besök en av våra fysiska butiker för att testa skorna. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.