Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/kampanjer/spikbroddar

Skor med spikbroddar

Ta vintern med storm i stil och säkerhet med vinterskor med spikbroddar - det ultimata valet för de som inte låter is och snö hindra dem från att fortsätta sina äventyr utomhus. Sulor med broddar blir som vinterdäck för skorna.

Färg
Storlek
Varumärke
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris

21 träffar.

Shoppa skor med broddar online

Ta vintern med storm i stil och säkerhet med vinterskor med spikbroddar - det ultimata valet för de som inte låter is och snö hindra dem från att fortsätta sina äventyr utomhus. Sulor med broddar blir som vinterdäck för skorna.

 

Vinterns snö och is kan göra trottoarer och vägar farliga. Halkolyckor är vanliga, och de kan leda till allvarliga skador. Med vinterskor med broddar får du överlägsen greppkraft, oavsett underlag. De små spikarna under skon ger dig stabilitet och förtroende, och du kan vara säker på att varje steg du tar är säkert. Du kan ta dig ut i naturen eller bara ta en promenad till jobbet utan att oroa dig för att halka och falla. Det ger dig frihet att njuta av vintern utan att behöva vara rädd för olyckor. Gummispikarna i sulan ger utmärkt grepp på isiga ytor och gör det möjligt att gå på glatta ytor utan att halka - samtidigt som de är skonsamma att gå med även inomhus då broddarna trycks upp när du går mot ett fastare underlag.

 

Skor med broddar är det ultimata valet för vinterns äventyrare och de som söker säkerhet och stil. De kombinerar överlägsen säkerhet, komfort, prestanda och hållbarhet i en enda produkt. Oavsett om du ska ut och utforska den snötäckta naturen eller bara ta en promenad på gatorna, kommer vinterskor med spikbroddar att vara din trogna följeslagare. 

 

Shoppa vinterskor med spikbroddar hos Scorett

Hos Scorett hittar du skor med broddar för både dam och herr från flera kända varumärken. Varumärken som Icebug, Merrell och Polecat erbjuder högkvalitativa skor med broddar. Klicka hem dina skor redan idag eller besök din närmsta Scorettbutik för personlig service. 

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.