Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/kampanjer/sympatex-1

Skor med Sympatex

Sympatex är ett tåligt membran som kombinerar vatten- och vindskydd med god andningsförmåga. Skor med dessa funktioner har ett vattentätt ovandelsmaterial och skyddar fötterna mot väta, vind och håller fötterna varma utan att de känns instängda. Dessa egenskaper ser till att fötterna andas samt håller sig varma och torra hela dagen.

Shoppa skor med sympatex online

Sympatex är ett tåligt membran som kombinerar vatten- och vindskydd med god andningsförmåga. Skor med dessa funktioner har ett vattentätt ovandelsmaterial och skyddar fötterna mot väta, vind och håller fötterna varma utan att de känns instängda. Dessa egenskaper ser till att fötterna andas samt håller sig varma och torra hela dagen.

 

Damskor och herrskor med Sympatex är ett utmärkt exempel på hur avancerad teknologi kan förbättra både komfort och funktion i ditt vardagsliv. Dessa skor kombinerar högpresterande material och en miljövänlig inställning för att skapa en fantastisk produkt som gör dina fötter glada och planeten gladare. Låt oss förklara för dig varför Sympatex-skor har blivit en favoritval för dem som värderar komfort, hållbarhet och miljövänlighet.

 


Sympatex är en högteknologisk vattentät och andningsbar membran som används i skor och andra kläder. Det är utformat för att hålla vatten ute samtidigt som det låter fukt och värme från kroppen försvinna, vilket ger en balans mellan skydd mot väder och komfort. En av de mest imponerande aspekterna av Sympatex är dess miljövänliga natur. Materialet är 100% fritt från perfluorerade kemikalier (PFC), som är skadliga för miljön, och det är också återvinningsbart. Detta gör Sympatex-skor till ett val som både tar hand om dina fötter och planeten.

 

En av de mest imponerande aspekterna av Sympatex-skor är deras komfort. Membranet gör skorna vattentäta utan att offra andningsförmågan. Dina fötter kommer att förbli torra och bekväma, oavsett om det regnar, snöar eller om du svettas under en aktiv dag. Sympatex möjliggör en perfekt balans mellan väderskydd och andningsförmåga, vilket resulterar i skor som kan användas i en mängd olika väderförhållanden.

 

Sympatex-skor är känt för sin hållbarhet. Materialet är slitstarkt och konstruerat för att klara av tuffa förhållanden. Skorna kan hantera väder och vind och kommer att vara din följeslagare under många säsonger. Detta gör dem till en ekonomisk investering som också minskar behovet av att köpa nya skor regelbundet, vilket är bra för både din plånbok och miljön.

 

Sympatex-skor är designade för att klara av alla väderförhållanden, från regniga höstdagar till snötäckta vintrar och fuktiga vårdagar. Oavsett om du är ute på äventyr i naturen eller helt enkelt behöver pålitliga skor för vardagen, kommer Sympatex-skor att möta dina behov.

 

 

Skor med sympatex-membran hos Scorett

Skor med Sympatex en utmärkt investering för dig som värdesätter komfort, hållbarhet och miljövänlighet. Dessa skor erbjuder högteknologiskt skydd och prestanda utan att kompromissa med stil. Oavsett om du går till jobbet, utforskar naturen eller bara behöver bekväma skor för att rasta hunden, kommer Sympatex-skor att vara din bästa vän så klicka hem dina favoriter redan idag!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.