Sparade produkter

Laddar favoriter...

Utfällbara broddar

För dagar när det är kallt, isigt, snö eller bara blött och slaskigt ute, är alpi systems utfällbara broddar perfekta att bära. Broddfunktionen i sulan är smidig; vinkla ut broddarna med den medföljande nyckeln och du har snabbt bättre grepp. Ett enkelt sätt att gå säkert och anpassa skorna till underlaget.

Färg
Storlek
Varumärke
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris

20 träffar.

Shoppa skor med utfällbara broddar online

För dagar när det är kallt, isigt, snö eller bara blött och slaskigt ute, är alpi systems utfällbara broddar perfekta att bära. Broddfunktionen i sulan är smidig; vinkla ut broddarna med den medföljande nyckeln och du har snabbt bättre grepp. Ett enkelt sätt att gå säkert och anpassa skorna till underlaget.

 

Alpi-system är en modulär halkskyddslösning som tillåter dig att vinkla ut broddar under skon när underlaget blir halt och extra grepp behövs. Det främsta syftet med vinterskor med utfällbara broddar från alpi system är just säkerheten. Vinterns hala trottoarer och isiga vägar kan vara farliga, och halka är en av de vanligaste orsakerna till olyckor under den kalla säsongen. Med dessa skor har du full kontroll över din säkerhet. De utfällbara broddarna ger dig oöverträffat grepp på snö och is, vilket minskar risken för halkolyckor och fall avsevärt. Du kan ta varje steg med förtroende och njuta av vinterns skönhet utan att oroa dig för farliga underlag.

 

Vinterskor med utfällbara broddar är ett mycket funktionellt alternativ. Lika snabbt som du kan vinka ut broddarna, lika snabbt kan du vinkla in broddarna om underlaget skulle skifta eller om du ska in och ut i butiker.  Dessutom är damskor och herrskor med utfällbara broddar tillverkade med högkvalitativa material som är både vattentäta och isolerade, vilket håller dina fötter torra och varma i de mest krävande vinterförhållandena.

 

Oavsett om du är ute på en promenad, vandrar i bergen eller bara tar en skogspromenad, kommer dessa skor att göra det enkelt att möta vinterns utmaningar. Alpi systems avancerade teknik ger dig möjlighet att snabbt och enkelt fälla ut broddarna när du behöver dem, och lika smidigt fälla in dem när de inte behövs, vilket gör dessa skor extremt användarvänliga.

 

Vinterskor med utfällbara broddar från alpi system är byggda för att hålla. De är tillverkade av robusta material och har en konstruktion som klarar av de mest utmanande vintermiljöerna. Med rätt skovård och underhåll kommer du kunna bära dina vinterskor i flera år framöver.

 

Vinterskor med utfällbara broddar hos Scorett

Vinterskor med utfällbara broddar är mer än bara skor – de är en investering i din säkerhet, bekvämlighet och stil. Dessa skor kombinerar överlägsen säkerhet, prestanda och hållbarhet i en enda produkt. Oavsett om du vill njuta av vinterns skönhet, ägna dig åt utomhusaktiviteter eller helt enkelt ta dig till jobbet, kommer dessa skor att vara din bästa vän. Klicka hem dina favoriter redan idag!

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.