Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Vinterskor med bra grepp

Det finns en sula för varje underlag, från blöt och slaskig gatsten till isiga vägar och sjöar. Se våra olika typer antihalk-sulor för att se vilken variant som passar bäst för dina behov.

Färg
Storlek
Varumärke
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris

55 träffar.

Shoppa vinterskor med bra grepp online

Det finns en sula för varje underlag, från blöt och slaskig gatsten till isiga vägar och sjöar. Se våra olika typer antihalk-sulor som ger dig bra grepp och hitta en variant som passar för dina behov.

 

Vintern är en säsong som bjuder på en magisk vithet och många roliga utomhusaktiviteter, men den kan också vara tuff när det gäller väglag och halka. Det är då vinterskor med antihalk-sulor och dubbar kommer in i bilden och blir en ovärderlig investering för både din säkerhet och din komfort. 

 

Hos Scorett hittar du damskor och herrskor med utfällbara broddar som du enkelt kan vinka ut och in med medföljande nykel. Du hittar även vinterskor med dubbar som hjälper dig att få bättre grepp på hala underlag. För dig som hellre vill ha en sko med friktionssula så har vi även det. 

 

På denna sida har vi samlat alla våra vinterskor med dubbar och bra grepp så att du enkelt ska kunna hitta en sko för just dig och dina behov. Vi förstår om du har fler frågor eller funderingar innan ditt köp av vinterskor med grepp. Kontakta vår kundservice för professionell hjälp eller besök din närmsta Scrorettbutik för att ha möjlighet till att testa skorna innan du köper dem. 

 

Vinterns snö och is kan göra trottoarer, gator och trappor hala och farliga. Halka är en av de vanligaste orsakerna till olyckor under vintern, och konsekvenserna kan vara allvarliga. Vinterskor med dubbar och antihalk-sulor är utrustade med särskilda mönster och material som ger överlägsen grepp på glatta ytor. Alla våra greppskor kommer att minska risken för halkolyckor genom att hålla dig stadig på fötterna.

 

Vinterskor med bra grepp hos Scorett

Sammanfattningsvis är vinterskor med bra grepp det ultimata valet för att göra vintern säkrare och bekvämare. Dessa skor erbjuder överlägsen säkerhet, komfort, prestanda och stil, och de gör din vinterupplevelse mycket trevligare!

 

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.