Sparade produkter

Laddar favoriter...

Be Bold, Be Wild

Be bold, be wild med djurmönstrade skor och accessoarer! Med inspiration från djurriket har höstens riviga modepalett och kollektioner tagit form. 

 

"– Djurmönster dominerar modevärlden. Faktum är att dessa klassiska mönster aldrig går ut modet, men denna hösten präglar de våra kollektioner mer än någonsin!" säger Emma Winter, inköpare på Scorettgruppen. 

Från kattigt leopardmönstrat till exklusiva croco- och snakepräglingar – här har vi samlat stövletter, pumps, loafers, boots, sneakers och accessoarer som garanterat kommer att locka fram din vilda sida!

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.