Bekväma skor till tjejresan

Känslan när man bokat en resa tillsammans med sina bästa kompisar är oslagbar. Kanske har du en tjejweekend bokad eller fundrar ni på att boka in en veckas kompisresa? Samla hela kompisgänget och skapa nya minnen tillsammans genom att uppleva ny kultur, mysiga shoppingturer, lata dagar i solen och att njuta av god mat tillsammans. Vi alla vet att det är viktigt att packa rätt och lätt på semesterresan - därav är valet av skor viktigt. 

  

Sandaler för varma dagar i solen.

Varumärket Dasia erbjuder damskor vars fina detaljer kombineras med bästa möjliga komfort. Det är det perfekta valet för dig som ska ut och resa och behöver ha mjuka och sköna skor att bära hela dagen. Dasia's damskor har alltid en ren design vilket är uppskattat av våra kunder då du kan bära skorna till nästan vad som helst i din garderob.


Sandaler från Dasia är det mjukaste och skönaste du kan bära på sommaren. Skorna från Dasia är dessutom tillverkade i kromfria material, vidare läster, mjuka comfort innersulor och fexibla sulor för bästa passform. Bra skor vara enkelt och rätt för fötterna. Apple Sandaler 799:- har en svart dekorativ ovandel i skinn och en modern avkapad tå. Innersulan är i skinn med foam för bästa komfort. Yttersulan är snygg och stilren i lättviktsmaterial med struktur för bra grepp. Dessa sandaler är ett must-have i sommar! 

 

 

Loafers till restaurangbesöket.

Ett par trendiga chunky loafers är ett måste i resväskan! Ett utmärkt val för shoppingrundan eller om du vill klä upp dig till middagen. Upptäck utbudet av Dasia's lågskor och vi kan lova dig att du kommer förälska dig i minst ett eller två par. Matcha skorna med en avslappnad klänning eller en söt kol och du kommer vara kittad och redo för semesterns äventyr!


Rollina Loafers 1.200:- äntligen är storsäljaren Rollina loafers tillbaka i en ny tappning. Denna gång i tre olika färger i nubuck: brun, beige och orange. Vilka Rollina loafers föredrar du?


Efter en dag på standen är det dags att fylla på energinivån med god mat och dryck tillsammans med dina vänner. Att bara få sätta sig ner och catcha upp med allt samt planera morgondagens aktiviteter.
 

  

Slip-in sneakers för långa promenader.

 

Äger du inga sneakers från Dasia ännu? Då är det hög tid att införskaffa dig ett par. Du kommer inte att ångra dig. Varumärket erbjuder flera härliga modeller i underbara färger såsom blå, grön och rosa. Naturligtvis hittar du även vita och svarta sneakers för dig som föredrar det. 


Vad skulle semesterresan vara utan ett par sneakers? En given favorit som du kan bära till vardags och som du kan matcha med precis vad som helst. Mer bekvämt kan det inte bli! 


Daylily Sneakers 999:- är en feminin slip-on med praktisk elastik på sidorna samt ett foder och uttagbar innersula i fint skinn med mjukt memory foam, vilket ger dig högsta tänkbara komfort. Dessa sneakers är underbara att bära från morgon till kväll och är ett bra val om du ska promenera länge för att upptäcka och uppleva allt din semesterort har att erbjuda.