Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Business shoes for gentlemen

En dressad herrsko är något som bör finnas i var mans garderob. Välj en stilren sko med en tidlös design och fina detaljer. En sko som håller länge. På Scorett finner du en noga utvald kollektion med handgjorda exklusiva skor i skinn. Varje sko är ett genuint hantverk!

 

Goodyear

I vår kollektion finns utvalda modeller som har en Goodyearkonstruktion. Denna konstruktion är en avancerad tillverkningsprocess där ovanmaterial och bindsula sys med rand ihop med yttersulan. På detta sätt kan du byta ut yttersulan när den har slitits ner om och om igen, vilket ger skorna en mycket lång livslängd. Goodyearkonstruktionen medför också en högre vattentålighet. Då denna konstruktion är den mest exklusiva i tillverkningsprocesser av skor så reparerar vi skorna, ifall de mot förmodan skulle gå sönder. Av hänsyn till miljön och det fina hantverk som ligger bakom. Tar du hand om dina Goodyear väl kommer du att kunna använda dem i decennier.

 

 

Bra att veta

- Ovanmaterial inklusive bindsula sys med rand samt yttersula, alternativt endast rand.
- Lång livslängd och hög vattentålighet.
- Avancerad tillverkningsprocess och därav högre prisklass.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.