Chunky sandaler för alla tillfällen

Sandaler att bära både till stranden, utemiddagar och soliga dagar strosandes på stan! Haka på trenden med chunkysulan, våga testa nya snitt med den raka karrétån, eller vårens it-trend med den vadderade ovandelen. Tillsammans med ambassadören Mollie Minott har vi samlat favoriterna från våren och sommarens sandalkollektion!

Nu är det hög tid att börja snegla på sommarnyheterna från trendmedvetna K.Cobler, och uppdatera skogarderoben med både slip-in sandaler med chunky sula, stilrena sandaler med smala remmar eller och den coola ”dad-sandalen” med grövre kardborreremmar som gör comeback även i år. 

 

Årets sandalfavoriter presenteras stolt tillsammans med Scoretts nya ambassadör, Mollie Minott. Den Varbergsbaserade popsångerskan och låtskrivaren slog igenom 2014 i TV4:as Idol, och i samband med det nya ambassadörsskapet frontar hon sommarens stora sandalkampanj!

Först ut är en riktigt snygg variant med den tjocka chunkysulan, med breda remmar och kardborreband – Callay Sandaler 999:-. Perfekt att både klä upp och ned till en enkel outfit där skorna får stå i blickfånget.

Trenden håller i sig och modet svirar snarare bara om till varmare väder och den öppna sandalen – vi pratar självfallet om sommarversionen av ”dad-sneakers”-trenden som fortsätter med starkt framtågande! Har du inte vågat dig på att eftersträva looken av en turistande semesterfar ännu, är det kanske dags att prova Abbot (coming soon). 

 

Klassiska detaljer i svart bryter snyggt av en ljus sommaroutfit! Den snygga och bekväma Juna sandaler 999:- i skinn har en öppen tå med en elastisk hälrem baktill, och en grövre mönstrad chunkysula. Matcha snyggt tillsammans med vår favoritväska Kerris 499:-

 

Med snygg crocoprägling får den enkla och stilrena slip-in skon ett uppsving, och fungerar som en cool detalj till vilken outfit som helst. Tadley sandaler 799:- med trendig rak tåform – alltså karrétå – kommer i både svart och beige.

 

 Bryt av med trendiga Sunder sandaler 399:- snygga trekkingsandaler i khakigrönt, med mönstrade textilremmar och reglerbara velcroband. Bär med dig allt du behöver ihop med Fraser väska 599:-

 

Matcha dina sandaler med grova smyckeslänkar i guld och silver, kombinerat med tunnare kedjor för att skapa snygga kontraster! Samtliga smycken kommer från Astrid & Agnes.

 

Sandaler med korsade band är helrätt i år, och med en vadderad ovandel i textil, reglerbar vristrem och innersula i skinn blir den andra versionen av Tadley sandaler 799:- den ultimata sommarskon! Såklart även denna sandal med rak tå. 

 

 

För dig som är inne på sandaletter med tunna korsade remmar och platåsula, är Clun sandaletter vårt favorittips i år! Matcha snyggt med fotlänk från Astrid & Agnes och klänning för alla sommarens äventyr.