Curlingkängor: Säsongens varma vinterskor

curlingkängor-dam

Vinterkylan närmar sig med stormsteg och med kallare tider på ingång är det dags att investera i ett par sköna vinterskor som håller dig varm om fötterna. Med en snygg curlingkänga behåller du stilen i kylan och när snöoväder väntar är curlingkängan en riktig räddare i nöden. Upptäck våra snygga och varma curlingkängor för en stilsäker look i vinter!

 

Snygga och varma curlingkängor.

Letar du efter ett par nya vinterskor? Under vinterhalvåret finns det inget som slår ett par varma curlingkängor. Hos oss hittar du årets snyggaste vinterskor i olika trendiga modeller att bära ute i kylan, oavsett om du ger dig ut på en krispig skogspromenad eller befinner dig bland snöslask i storstaden. Klä dig varmt, bekvämt och snyggt i vinter. Matcha dina curlingskor tillsammans med en vinterjacka i lång siluett, en stickad mössa och ett par sköna vantar som gör att du slipper frysa i vinter!

Mount Alexis från varumärket Canada Snow
Quebex Grip Boots från Canada Snow
Ceder Boots Svart från varumärket Dasia
Ceder Boots Snörning från varumärket Dasia
Ceder Boots Grå från varumärket Dasia
Quebex Sympatex från varumärket Canada Snow

 

 

Trendiga curlingkängor för honom.

Curlingkängan har fått sitt namn efter vintersporten curling, där grepp och friktion står i fokus för att stå emot det kalla vintervädret. Hos hittar du trendiga kängor för herrar, i flera olika modeller och färger. Passa på att statsa på ett klassiskt alternativ och matcha skorna tillsammans med en vit stickad tröja, en varm dunväst och en mysig mössa. Vi har även alternativ för dig som föredrar en klassisk känga med snörning, allt för att du ska kunna hitta just din favorit!

 

Mount Verm Boots från varumärket Canada Snow
Tehor Boots från varumärket Zeus
Snowflake Boots från varumräket Zeus
Mount Cross från varumärket Canada Snow
Quebec Sympatex från Canada Snow 

Läs mer.

Vilken vintersko är varmast?
Håll dig varm i vinter