Dasia - Autumn with friends

scorett-shoes-and-trends-dasia

Dasia sätter alltid dig som kvinna i fokus, med skor där mode och funktion möter komfort så att du kan njuta av dagen. Alltid tillverkade med hög kvalité och omsorg om detaljer, för dig och ditt bästa jag. Läs mer om vännerna Emma och Angelica och hur varumärket Dasia får dig att uppskatta även de små stunderna i livet. 

 

Emma Davidsson - Inköpare

Allium Stövletter - Dasia

VEM ÄR EMMA?
Jag är en småstadstjej från Västkusten som har höga ambitioner och ett stort intresse för mode. Jag arbetar som inköpare och älskar mitt jobb! På fritiden gillar jag att spela padeltennis, umgås med min familj, reser eller umgås tillsammans med mina vänner. 

HUR LÄRDE DU OCH ANGELICA KÄNNA VARANDRA?
Angelica och jag träffades för 10 år sedan och har sedan dess skapat en nära relation till varandra. Vi delar flera intressen, så som mode, inredning, resor, familjemiddagar, kärleken till den vackra västkusten och de halländska skogarna. 

VILKEN ÄR DIN FAVORITSKO UR HÖSTKOLLEKTIONEN FRÅN DASIA?
Mina absoluta favoritskor i höst är stövletterna Allium, som passar till allt i min garderob. Jag känner mig extra snygg när jag bär dessa!

VILKEN ÄR DIN TO-GO OUTFIT?
I höst har modet dominerats av loafers, som är så otroligt enkelt att styla till både kavajbyxa, ribbade tights eller kjol och gärna med en oversized kavaj till! Ett par lågskor är något jag tycker alla ska investera i och ha i sin garderob då lågskor fortsättningsvis kommer att dominera modebilden. Nu när vi går mot kyligare tider är en stickad poloklänning med knähöga stövlar eller western-inpirerade boots ett måste. Till julfesten är pumps helt rätt och i höst växer trenden kring taxklackar och längre tåform.

VAD ÄR DET VIKTIGASTE I EN VÄNSKAPSRELATION ENLIGT DIG?
Tillit, att finnas där för varandra och ge varandra positiv energi!

 

Emmas favoriter från Dasia

1. Bael Boots 
2. Ceder Boots Curling
3. Rollina Kängor
4. Cacao Loafers

 

 

Angelica Öberg - EkonomiCeder Boots - Dasia

VEM ÄR ANGELICA?

Jag jobbar med ekonomi hos en geniun kökstillverkare som skräddarsyr kök och inredningar. Jag har ett stort intresse för just inredning och har ofta ett eller flera inredningsprojekt på gång, samtidigt som jag älskar mode, att resa, träning och vara med min familj!

VAD HAR DU OCH EMMA GEMENSAMT?
Vi är otroligt lika med vår positiva inställning till livet! Många säger att vi har samma glada energi och ser sällan problem i saker och ting och älskar att umgås.

VILKEN ÄR DIN FAVORITSKO UR HÖSTKOLLEKTIONEN FRÅN DASIA?
Höstens favorit är definitivt Ceder Boots! Ett par härliga boots med innerfoder som håller foten varm hela vintern.

VILKEN ÄR DIN TO-GO OUTFIT?
Något jag fullkomligt älskar är rutig kavaj med tillhörande kjol och chunky boots med medelhögt skaft. Till jobbet bär jag gärna ett par fina kostymbyxor och ett par stövletter med tvär tå. Till festen matchar jag gärna stövletten tillsammans med en maxiklänning. Modet denna hösten är verkligen spännande - där både platåer och klackar är tillbaka! Här hittar du alla damskor från Dasia.

VAD ÄR DET VIKTIGASTE I EN VÄNSKAPSRELATION ENLIGT DIG?
Det viktigaste i en vänskapsrelation är att man ska känna sig trygg, dela både skratt och tårar, kunna vara sig själv helt enkelt!

 

Angelicas favoriter från Dasia

1. Bariba Boots
2. Ceder Boots Chelsea
3. Bariba Stövletter
4. Magna Stövletter