Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Dina skor kan bli någon annans julklapp

REUSE är en kollektion skor som tas fram och rustas upp för dig som värnar om hållbarhet. Genom att lämna in dina begagnade skor i vår SHOE REUSE-box som finns i samliga Scorett-butiker, förlänger du dina skors livscykel och ger glädje till någon annan.

Visste du att dina skor kan bli någon annans julklapp? Skorna vi får in går nämligen antingen till vårt REUSE-koncept eller till biståndsorganisationen Human Bridge, som ser till att skorna skänks vidare till behövande. De skor som går till vårt andrahandskoncept REUSE får kärlek och omtanke av vår egna skomakare som fräschar upp och lagar skorna vid behov, för att sedan gå till försäljning. 

En tid för kärlek och omtanke närmar sig. Under december månad vill vi därför uppmuntra till att se över sin skogarderob och skänka skor som inte längre kommer till användning, så att de istället kan bli någon annans julklapp. Tillsammans värnar vi om det cirkulära tänket och tar ansvar för vår planet.

Såhär gör du för att lämna in dina skor

1. Torka av och samla ihop de skor du inte längre använder. Vi tar emot både dam, herr- och barnskor, från alla varumärken, med förutsättningen att de är i brukbart skick - någon annan ska kunna ha glädje av dina skor.

2. Ta med dig dina skor in i valfri Scorettbutik och lämna dessa i vår SHOE REUSE-box, meddela personalen i butiken att du lämnar in dessa.

3. Som tack får du en värdecheck av oss med 10% rabatt på nästa par skor som kan användas i någon av våra butiker.

Shoppa Reuse

    Bli vår solemate!

    Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

    Bli medlem

    Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.