Dina skor kan bli någon annans julklapp

REUSE är en kollektion skor som tas fram och rustas upp för dig som värnar om hållbarhet. Genom att lämna in dina begagnade skor i vår SHOE REUSE-box som finns i samliga Scorett-butiker, förlänger du dina skors livscykel och ger glädje till någon annan.Visste du att dina skor kan bli någon annans julklapp? Skorna vi får in går nämligen antingen till vårt REUSE-koncept eller till biståndsorganisationen Human Bridge, som ser till att skorna skänks vidare till behövande. De skor som går till vårt andrahandskoncept REUSE får kärlek och omtanke av vår egna skomakare som fräschar upp och lagar skorna vid behov, för att sedan gå till försäljning. 

En tid för kärlek och omtanke närmar sig. Under december månad vill vi därför uppmuntra till att se över sin skogarderob och skänka skor som inte längre kommer till användning, så att de istället kan bli någon annans julklapp. Tillsammans värnar vi om det cirkulära tänket och tar ansvar för vår planet.

  

Såhär gör du för att lämna in dina skor

1. Torka av och samla ihop de skor du inte längre använder. Vi tar emot både dam, herr- och barnskor, från alla varumärken, med förutsättningen att de är i brukbart skick - någon annan ska kunna ha glädje av dina skor.

2. Ta med dig dina skor in i valfri Scorettbutik och lämna dessa i vår SHOE REUSE-box, meddela personalen i butiken att du lämnar in dessa.

3. Som tack får du en värdecheck av oss med 10% rabatt på nästa par skor som kan användas i någon av våra butiker.

Shoppa Reuse Hitta butik