Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Nyckeltrender hösten 2018

Kollektionsbild AW18 produkter Scorett

Bli höstredo i mönster och färg! Hösten 2018 för med sig ett mode där bland annat djurmönstrat, lack, nitar, kraftiga sulor och influenser från western tar särskilt stor plats i skogarderoben. Följ med på en trendspaning in i modehösten – här har vi listat de nyckeltrender som säsongen för med sig! 

• En färgpalett åt det roströda hållet
Burgundy med flera röda toner i led mot det rostfärgade hållet sätter färg på AW18-kollektionen. Mörkgrönt, blått, lila, gult och tidlöst svart är även de trendfärger som modeskapare har valt att arbeta med.

• Glansigt material möter djurmönstrat
För den som vill vara särskilt trendig ska man våga bära material av lack, snake- och crocopräglingar. Djurmönster generellt såsom även leopardmönster är väldigt inne inom modevärlden i år, det finns alltså all anledning att vara lite extra kattig även i höst!

• Kängor och kraftiga sulor
I höst är det en självklarhet att ta fram kängorna igen, och generellt kommer vi se mycket av snörkängor och pjäxsnörningar med grova sulor. Svarta sulor är värt att snegla lite extra på.  

• Nitar
Be fierce and bold- i höst är nitar en het detalj på modehimlen!

• Sportmodet lever vidare- the chunkier the better
Under SS18 har fokus kretsat kring statement shoes. Chunky sneakers/dad shoes fortsätter att lysa starkt på modehimlen även i höst. Höjdpunkter för modeåret 2018 är veteranen Filas nylansering av retro-modellen Disruptor, men även släppet av modellen Orbit Zeppa – den sistnämnda lanserad i ett exklusivt samarbete med Scorett.

• Western-trenden
Våra chunky sneakers får nu sällskap av western-looken, med ett skomode som karakteriseras av spetsiga tår, spännen och nitar. En utsmyckad sko blir en accentdetalj som höjer vilken enkel outfit som helst, och gör jobbet som accessoarerna annars hade gjort!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.