Fem skor vi vill bära i sommar

Fem skor vi vill bära i sommar

Sommaren är här och vi vill ha det lätt, luftigt och bekvämt när det kommer till skor. Traditionella sandaler möts upp av heta chunky sulor, trendiga platformodeller och flatform-sula och öppna styles med nätta remmar. Här har vi samlat favoriterna vi vill bära under sommarsolen!

Chunky sandaler med korslagda breda remmar.

Trendiga sandaler med chunky sula

Tadley Sandaler 799:- 
Chunky sandaler-trenden är riktigt hett även i sommar. Modellen Tadley finns i tre färger: svart, grön och beig. Sandalerna har foder och innersulor i skinn samt en reglerbar vristrem med spänne så att du enkelt kan justera passformen. Skapa en cool look genom att matcha sandalerna med en söt klänning eller kjol! 

Trend Alert: Platåsandaler!

Trendiga platåsandaler

Hedda Sandaler 999:-
Platåsandaler är ett givet val i sommargarderoben! Modellen har avslakade detaljer och kommer i flera härliga färger, så att du enkelt kan välja den som passar dig och din stil bäst. Innersulan är mjuk och skön och passar därför lika bra till de avslappnade semesterdagarna som till sommarnattens fest! 

 

Summer Alert: Skor med nätta remmar.

 

Snygga skor med smala remmar, en av sommarens trender

Crewe Sandaletter 699:-
Less is more! Öppna skor hör sommaren till, och nu tar vi sommarmodet till en ny nivå där vi låter remmarna klättra kors och tvärs över fot. Luftigt, lagom edgy och trendigt  you wished for it, we created it!

 

Skäm bort dina fötter med sommarens lyxigaste sandaler.

 

Vackra sandaler med fina detaljer

Amalfi Sandaler 1.200-1.300:-
I sommar ska du satsa på ett par sköna sandaler som du kan bära varje dag! Modellen har en lättgummisula och en mjuk sulbädd. Välj antingen en sandal med tre remmar av mjukaste getläder och som täcker foten fint. Eller föredrar du sandaler med en slät läderovandel med en fin kedja som dekor? Oavsett så kommer du inte vilja ta av dig skorna! 

 

Sandaler med flatform-sula.

 

Sommarens sköna sandaler med trendig knut på ovandelen

Marion Sandaler 999:-
Dessa sandaler har mjuka vadderade skinnremmar formade som en knut på ovandelen. Modellen finns i färgerna: svart, blå och beige. Styla skorna tillsammans med ett par linnebyxor eller ett par jenas. Få din sommaroutfit komplett med trendiga accessoarer!