Festliga skor till nyårsafton

Om det är någon dag på året som du ska glittra lite extra, så är det väl ändå på nyår? Vi har finskor som du kan styla nyårsoutfiten med. Oavsett om du ska på ett glammigt party i storstaden eller fira tillsammans med de närmsta, så har vi nyårsskorna för dig.

 

Ta året till nya höjder med fina nyårsklackar

Årets stora fest är på ingång och det är hög tid att bestämma outfit, makeup och passande skor till en oförglömlig kväll. Skratt, bubbel, selfies, god mat och good talk! Poppa skumpan vid tolvslaget och dansa hela natten lång utan några skoskav. 


Festliga sandaletter, stilrena pumps, höga stövlar, loafers på klack eller ett par stövletterUpptäck våra party heels här.
 Molina Sandaletter från Novita 1.500:- Bekväma festskor i silverfärgat skinn och med små strasstenar på remmarna över foten. En elegant sko som passar utmärkt till nyårsafton men likväl sommarfesten och bröllop.

 


Jewel Pumps från Tiamo 699:- Eleganta slingbacks som har ett dekorativt spänne med gnistrande stenar på tåpartiet. Stylas snyggt tillsammans med vida byxor eller nyårsklänningen.


Elea Pumps från Tiamo 799:- Festliga pumps i silvrigt glittermaterial och med en spetsig tå. Matcha skorna till klänning i svart eller silver. Whaley Stövlar från K.Cobler 1.500:- Svarta trendiga stövlar med stretchskaft och en snygg rak tå. Snyggt till klänning och kjol året om.


Elsie Sandaletter från Tiamo 699:- Glittriga festskor som passar perfekt till nyårsfesten och gör vilken look som helst till en festvinnare på ett ögonblick.

  


Liam Lack Lågskor från Legend 1.200:- Dressade herrskor i svart napplack som ger en blank finish till skorna. Perfekt till nyårsfesten och finare tillställningar. Finns även i skinn för dig som föredrar det.Nasiti Pumps från Novita 1.500:- Stilfulla festskor i nappaskinn och med skinninnersula. Skorna har en stängd tå och häl, medan sidorna är öppna vilket ger en fin form på foten. 
Fermo Pumps från Novita 1.700:- Skor i svart mocka och med ett stort läckert strasspänne på foten. Innersula och foder i skinn, produktion i Italien. 
 
 Läs mer:

Få till heta partylooks