Från kontoret till aw:n

Starta våren med uppdaterad garderob! Låt dig inspireras av säsongens damskor från Scorett och damkläder från MQ Marqet.

 

 

 

 

Från kontoret till aw:n.

 Ett skobyte och en kavaj över axlarna är ett enkelt sätt att göra din outfit lite mer festlig. Lägg till ett läppstift i en vårfräch nyans och looken är komplett! Loafers på klack är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Pigalle från K.Cobler har en platåsula och en klackhöjd på 8,5 cm, vilket ger dig en sofistikerad och elegant look samtidigt som du kan gå bekvämt hela dagen. Sinzano från Novita har en bred dekorativ kedja över foten och finns i cremevitt och grönt skinn, och cognacsbrun mocka. 

 

 

  Sportigt bekvämt eller klassiskt välklätt? Oavsett bör ett par schyssta sneakers finnas i alla kvinnors garderob. Boston från K.Cobler gör varje tillfälle avslappnat och bekvämt och ger dig en trendig, sportig look. Med välbalanserad basgarderob på plats kan du använda accessoarer för att variera dina looks i oändlighet.  

 

 

 

Feminin i svartvitt.

Ett par skor kan antingen vara utgångspunkten i en outfit, komplettera looken eller fungera som pricken över i:et. Kör du på den svartvita stilen kan det kännas extra rätt att gå i skor som utstrålar power.  

 

Vår storsäljare Rollina från Daisa är en klassisk loafermodell med en modern och trendig touch. Dessa damskor finns i flera fäger och material: upptäck alla modeller här

 

Loafers Sneakers