The Limited Venti Collection By Joel Lundqvist

 

Med inspiration från en stilsäker, aktiv livsstil lanserar hockeyproffset Joel Lundqvist skokollektionen The Limited Venti Collection i samarbete med Novita Man. Men vad är storyn bakom samarbetet? Och vad betyder ordet "Venti" egentligen? Vi tog ett snack med mannen bakom kollektionen!

Genom The Limited Venti Collection By Joel Lundqvist sätter hockeyproffset sin egen unika prägel på detaljer, färger, materialval och produktion. Tanken är att erbjuda en kollektion som förenar hög kvalitet, komfort och det senaste inom herrmode i en enda skokollektion. Skor som lämpar sig utmärkt för en aktiv livsstil, där man vill vara både sportig och väldressad samtidigt!

Berätta mer om samarbetet! Varför blev just en skokollektion ditt nästa kall?

” – Jag har samarbetat med Novita Man i två år nu. Nytt för i år är att jag har fått ta fram en helt ny och egendesignad skokollektion (The Limited Venti Collection By Joel Lundqvist reds. anm.), en egen produktlinje som speglar mig själv både i hur jag lever och ser på mode. Jag är en aktiv man som reser mycket och är sportig i grunden. Den eleganta stilen och sportiga touchen som är genomgående i hela kollektionen representerar mig därför väldigt bra!” säger Joel Lundqvist.

I kollektionen möter sportiga sneakers snörskor, vitt skilda segment men med en sak gemensamt – det dressade uttrycket. Sammantaget släpps fyra stycken exklusiva modeller, där varje Venti-sko pryds av Joel Lundqvists signatur.

Till det som vi alla undrar: Vad betyder "venti" egentligen?

” – Venti betyder 20 på italienska, vilket även är mitt tröjnummer som jag har haft i många år. Det är den personliga kopplingen! Ser vi till Novita har de faktiskt sin begynnelse med produktion och design i Italien för många år sedan. På så sätt blev det en bra och naturlig koppling mellan mig, kollektionen och Novita Man som varumärke.”

Vad är syftet med skokollektionen? 

” – Precis som med min passion för hockeyn har jag i min passion för mode haft i syfte att ta fram en tidlös skokollektion av hög kvalitet, som passar för olika tillfällen och varar länge. Detta har jag fått chans att göra med hjälp av Novita Mans kunniga produktutvecklare, och deras mångåriga bakgrund inom skobranschen. Jag är väldigt spänd och hoppfull inför lanseringen av kollektionen, och hoppas på en spännande vår med snygga skor i fronten!”

The Limited Venti Collection By Joel Lundqvist har tagits fram för att rusta mannens garderob inför såväl säsongens festligheter som vardagens bestyr, där skorna med fördel matchas med Novita Mans businessväskor. Upptäck kollektionen du också! Kanske hittar du något fint till dig själv, pappa, vännen eller sambon signerat Joel Lundqvist? Sportigare och mer exklusivt blir det inte!


Venti Sneakers 1.600:-


Ledger Lågskor 1.900:-


Adrian Sneakers 1.700:-


Gorian Boots 2.200:-