Julklappstips 2022

Julen närmar sig med stormsteg och den vanligaste frågan i december är: Vad önskar du dig i julklapp? Det är många som tycker att det är svårt att veta vad man ska köpa till familj och vänner. Men du kan vara lugn, vi hjälper dig! Nedan har vi samlat några av våra julklappstips för en oförglömlig jul. 

 

Julklappstips till den som redan har allt

Hudvårds-kit i presentbox 350:- Ge bort en härlig julklapp fylld med vårdande produkter: handtvål, kroppslotion och fotkräm. Alla mår bra av en julklapp som innehåller vårdande hudvårdsprodukter och som boostar vinterhuden. 


Varför inte ge bort lite skovård i julklapp? Perfekt att ge till den som älskar skor, eller till någon som redan har allt. 


Några andra julklappstips för 2022 är: Doftpinnar i ljuvlig cederträ, keramikmugg i stengods till någon som är en riktig tedrickare, eller en fin mössa till vinterns kalla dagar.

 

Julklappar till honom och henne


Pojkvännen, din sambo, fru, pappa, son, svärföräldrar eller kompis? Oavsett så är det alltid svårt att veta vad man ska ge bort i julklapp. Tips på julklappar är därför guld värt i juletider. 


Alla blir glada av ett par fina och varma tofflor. Det skapar en lyxkänsla till vardagen och vintertiden blir mysigare för både honom och henne, oavsett ålder. 


Det hemstickade plagget blev årets julklapp av handelns utredningsinstitut. För er som varken vill eller har tid för att sticka om kvällarna, så är vår stickade tröja Ally från Canada Snow ett givet plagg att ge bort. En varm och mjuk halvpolo som är tillverkad av 100% lammull. Tips: Ally finns även i ljusblå

 


Ett par dressade lågskor i skinn är en fin julklapp att ge bort till någon man tycker extra mycket om. Det passar utmärkt till fest, men även till vardags för att få ett stiligt intryck till en avslappnad klädsel. 


Vet du inte vad du ska köpa till din dotter, sambo eller fru? Kanske skulle ett par festliga sandaletter till vinterns fester, julbord och nyårsafton vara en uppskattad julklapp? 

 

 

Julklappar till barn


Unna ditt barn ett par barnskor med blinkande sula i julklapp. Det är ingen hemlighet att ett par bra skor kan vara avgörande för en outfit. Ett par lysande skor ger en extra nivå av kul och spänning till varje barngarderob. För de allra minsta har vi även fina fårskinnstofflor i beige och rosa från varumärket Canada Snow.

 

 

Läs mer:

Mysiga tofflor för hela familjen

Shoppa julklappar