Uppfriskande bad med Sweeks of Sweden

Vi följer med Annelie och Madelene när de tar veckans uppfriskande kallbad med tofflor från Sweeks of Sweden väntandes på bryggan. Solen skiner kanske, men varmt är det definitivt inte när vi kommer till badbryggan. De adrenalinsökande varbergsvännerna drar sig inte för att gå i utan att basta innan, och tycker att bästa uppvärmningen före doppet är en löprunda eller en powerwalk.


Ines från Sweeks, 100% vegansk, tillverkad i Sequal, 799:-

Coming Soon! Lia textilsko från Sweek med ovandel i 100% ekologisk bomull.

 

Vad passar bättre än ett par canvasskor från Sweeks på fötterna? Den ljusblå och den leopardmönstrade modellen är tillverkade av Seaqual, ett material tillverkat av återvunna plastprodukter som till viss del har hämtats upp från havet. Modellen Ines kommer även i beige, svart och vitt och är då tillverkade av 100% ekologisk bomull. Ines är helt vegansk - inga animaliska produkter har använts i tillverkningen av denna sko. 

Annelie och Madelene är vänner sedan lång tid och har båda en aktiv livsstil där de utmanar och sporrar varandra till nya erfarenheter. De har tidigare tillsammans genomfört både Tjejklassikern och Vasaloppet, och näst på tur står Lidingöloppet. De började bada kallt under hösten för att utmana sig själva. Hälsofördelarna med kallbad sägs vara många, men vännernas bästa anledning till att ta ett kallt dopp i havet är förutom det sociala – adrenalinkicken och energin det ger.


Tofflorna Edit från Sweeks i beige mocka, 999:-


Tofflorna Edit från Sweeks i svart skinn, 999:-


 

När man kommer upp ur vattnet är det skönt med ett par täckta tofflor som man enkelt kan kliva i. Är det mycket kallt kan det vara bra att ha ett par raggsockor nära till hands. Edit från Sweeks är en slip-in modell och finns i grå filt, gråbrun mocka och svart skinn.


Tofflan Edit från Sweeks i grå filt och innersula i härlig fuskpäls, 799:-


Coming soon! Tofflorna Saga från Sweeks. 

 

En annan stor anledning till att komma iväg till bryggan är det sociala, som är en viktig del i både Annelies och Madelenes liv. Alla som har barn vet hur värdefullt det är med lite egentid och badet brukar alltid avslutas med en varm kopp kaffe ur termosen. Annelie är kundklubbsansvarig på Scorett och Madelene driver bl.a. bloggen gourmetmorsan.com. Båda tycker att söndagar är den perfekta dagen för ett kallt bad då man avrundar veckan på bästa sätt och laddar upp för kommande veckas utmaningar!