Lena PH i samarbete med Hush Puppies

Lena PH x Hush Puppies

Bekväma, praktiska skor är en kvinnas bästa vän. Nu introducerar vi våra nya favoritboots från Hush Puppies som sätter tonen för hösten. Designade i samarbete med Lena Philipsson – exklusivt för Scorett.

Dessa praktiska boots har ett innerfoder i ull på textil samt en fotbädd i läder som håller dig varm genom höstkylan. Den stötdämpande mjuka sulan ger dig extra stöd så att du, utan besvär, ska kunna ta dig från A till B. Runt sulan går en sydd rand i avvikande färg som ger ett snyggt uttryck. Ovandelen är gjord i mocka och finns i fyra höstiga färger 🍂 En härlig och snygg boots som kommer hålla dina fötter varma hela vintern. 

Säljs endast i Scoretts butiker och online på scorett.se. 

Shoppa skorna här 

Genom att ta hand om dina nya skor får du dem att leva längre. Börja med att impregnera dina mockaskor redan innan du börjar använda dem så får de ett bättre skydd mot väta. Vill du veta mer om hur du tar hand om dina mockaskor på bästa sätt, klicka här

Lena Philipsson

Lena Philipsson är en av landets populäraste artister sedan 1980-talet och har bland annat haft stora hits med låtar som "Det gör ont”"Kärleken är evig”"Han jobbar i affär”“Lena Anthem” och "Dansa i Neon”.

Hush Puppies

Hush Puppies grundades 1958 med syftet att göra bekväma vardagsskor. De ville hitta en lösning för ömma fötter och än idag fortsätter de att lansera nya idéer och teknologier för sina sköna skor - oavsett om det är boots, sneakers, flats eller loafers.