Metallic must-haves

Skimrande metallic håller på att ta över modevärlden och syns ofta i sociala mediaflödet. Gå all-in med skimrande naglar, plagg och accessoarer tillsammans med gnistrande skor för dina metallic moments.

 

 

 

 FORDWICH BOOTS 1.700 SEK

 

 

Liva upp din skogarderob med skimrande metallic

Ett par skimrande skor passar lika bra till en vardagsoutfit på stan eller på jobbet som till festligheterna på helgen. Till vardags kan det vara bekvämt med ett par lågskor eller sneakers. Till fest är det roligt att vara lite mer vågad och vill därför gärna ha något med lite högre klack för att få partykänsla. Då är ett par stövletter eller höga stövlar i sprakande silver något för dig! Ett tips är att matcha dina skor med en silverfärgad väska. På så sätt fångar du upp det metalliska på flera ställen, vilket ger ett intryck av en genomtänkt outfit.

 

 

DARTMOUTH LOAFERS 1.400 SEK
CINDY VÄSKA 499 SEK
FORDWICH BOOTS BRONZE 1.700 SEK

 

 

Metallic moments

Vi har metallic skor i flera prisklasser. Premiumvarumärken som Novita och Novita by Viozzi erbjuder silverfärgade damskor där skotillverkningen står för ett hantverk av största passion. K.Cobler står för de senaste trenderna och erbjuder fina damskor till ett bra pris, medan Tiamo står för ungdomlighet och har ett utbud av festliga klackar i coola mönster och färger!

 

 

MONICA STÖVLETTER 3.200 SEK
CALANDRA STÖVLAR 2.700 SEK

 

 

Trendig i metallic

Vi på Scorett har ett brett utbud av trendiga damskor i metallic så att du enkelt kan hitta ett par som passar dig och din personglia stil. Oavsett om du gillar bekvämligheten i sneakers, siluetterna på en stövlett, stilfulla pumps eller vill köpa ett par skinande stövlar att bära till festen så har vi ett par metallic skor för dig!  

 

 

STALETTI PUMPS 1.600 SEK
ANAHEIM SNEAKERS 1.200 SEK

 

Metallic must-haves

Upptäck vårt utbud av damskor och accessoarer i skimrande metallic.


Metallic

 

 

Läs mer om

Westernstilen
Trend alert: Biker boots