Mollie visar sommarens nyheter från K.Cobler

Sommarens nyheter från K.Cobler frontas av ingen mindre än vår fantastiska ambassadör - Mollie Minott. Kollektionen består av remsandaler, låga sandalettklackar och färgklickar av grönt, blått och rosa som garanterar dig en sommar av högsta modegrad. 

 

 

Sandaletter med mjuka remmar av skinn.

Crewe slip-in sandaletter har remmar av skinn och är perfekt för dig som vill ha ett par snygga sandaletter med bra komfort. Modellen kommer i tre färger: svart, beige och rosa. Ett par svarta sandaletter kan du bära tillsammans med långa jeans till vardags eller en färgglad maxiklänning. En beige sandalett passar utmärkt när du vill klä dig mer elegant - matcha skorna med en vit klänning och en svart oversized kavaj. Kanske vågar du dig på ett par rosa sandaletter? I år är det populärt med mycket färg, även på skorna! Så dessa skor kan du bära tillsammans med andra färgstarka plagg, eller skala ner det genom att bära svarta kläder. På så sätt får du dina fötter att poppa och dra till sig uppmärksamhet. Crewe har dessutom en trendig, raka tåform vilket gör dem oemotståndliga.

 

 

Chunky sandaler 

Marion sandaler har en tjockare, trendig sula som är en given favorit även i sommar. Sandalerna har en fin stor knut på ovandelen som är av skinn, vilket gör skorna väldigt mjuka och bekväma att bära en hel sommardag. Marion sandaler kommer i tre färger: svart, beige och blå

 

 

Trend alert: Loafers med platåsula!

Caramel loafers är i svart skinn och med en svart platåsula. Platån gör comeback och är säsongens trendigaste sko och syns på höga klackar och sandaler. Dessa loafers har en bred blockklack och med en loafersöm runt tåpartiet. Skorna har en rak tå och en dekorativ rem överst på foten som är iögonfallande. Ett givet val för den modemedvetna som vill ha ett par kaxiga loafers till sommarfesten eller after work.

 

 

Nätta söta sandaletter.

Crewe sandaletter med korslagda remmar finns i flera härliga färger: svart, brungrön och blå. Skorna har smala remmar av skinnimitation och med kitten heels som är hett i sommar. Vi älskar den stabila och klädda smala klacken som får sommarens outfit att poppa!

 

 

Remsandaletter! 

Kirby sandaletter har smala remmar av skinn och en tvär tåform. Högklackade skor med tunn klack och remmar är ett givet val när du ska svira om till utekvällen. För om du ska införskaffa dig ett par nya festskor - så är dessa högst upp på önskelistan. Remsandaletter sitter bra på foten vilket gör att du känner dig bekväm och kan röra dig fritt. Modellen kommer i svart och beige.

 

 

Sommarens hetaste trend: Fisherman-sandaler!

Wilton sandaler har en ovandel i svart skinn och med breda remmar med kardborrefunktion över vrist och häl som gör att du enkelt kan reglera passformen. Skorna har skinnfoder samt en mjuk innersula i skinn som ger dig en god komfort. Styla dessa coola sandaler med en söt klänning eller kjol och med en trendig väska. Fisherman-sandaler med breda remmar är sommarens hetaste trend och är ett måste i sommargarderoben!