Mors dag-presenter

Ibland räcker det att berätta för din mamma hur stolt du är över henne, visa att du uppskattar henne varje dag. Vill du skämma bort henne lite extra så har vi de perfekta gåvorna för det! Här nedan har vi samlat tips på perfekta mors dag-presenter, kanske hittar du något till dig själv med.

 

Vackra accessoarer till mamma.


Få din outfit komplett med årets trendigaste solglasögon. Hos oss hittar du solglasögon i flera modeller, från trendigt runda till stora ovala bågar och kaxigt sensuella cat-eye solglasögon. Missa inte nyheterna från K.Cobler! Perfekt för att fullända din look och en fin gåva att ge bort till mamma på mors dag!


Det är de små detaljerna som gör stilen - utforska vår kollektion av dambälten som läderskräp och midjebälten. Kanske skulle din kära mamma bli överraskad av ett snyggt och trendigt skärp från Novita?  


 

Unna din mamma ett par sköna sommarskor.


Sommarvärmen är runt hörnet och vad skulle passa bättre som en present till mors dag än ett par härliga sandaler? Oavsett om hon har en semesterresa inbokad eller uppskattar att ha sina semesterdagar i trädgården eller på stranden så har vi ett brett utbud av bekväma sandaler. Upptäck säsongens sandaler från Sweeks.  


Vill du unna din mamma något riktigt fin? Då skulle vi rekommendera dig att ge bort ett par lyxiga sandaletter i mjukt och tunnt skinnfoder och med en behaglig klackhöjd. Det är en fin present att ge bort och som hon kommer att ha användning för till sommarens fester eller om hon vill vara välklädd en dag på stan.


 

Ge din mamma underbara badrumstillbehör.

 


Varför inte ge bort fina badrumstillbehör? Ett nytt set med mjuka stora handdukar lyfter badrummet och gör att man får en mysig hotell-känsla. Handdukar är en populär present att ge bort! Upptäck vår Home Collection där kvalitet och hantverk kommer i första hand.


Att ge någon en present är bland det finaste man kan göra för någon. Få din mamma att känna uppskattning med med lyxiga veganska tvålar och krämer från svenska varumärket Sweeks 

Skovårdspresenter att ge bort på morsdag.

 


Se till att vårda dina skor med skovård så att de håller sig fina längre! Ett skovårds-kit med skoblock, rengöring och skokräm är en fantastisk present att få. Läs mer om vilka produkter som passar till respektive material här


Med skoblock håller sig skorna fina längre och bör finnas i allas garderober. Man kan aldrig få för många skoblock och är därför en given present att ge bort! Genom att använda skoblock håller skorna sig släta och fina samtidigt som cederträ drar till sig fukten i skorna.