Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Möt Sveriges bästa padelspelare

I vår teamar Scorett upp med Sveriges två bästa Padlespelare - Bobby Seger och Andreas Pålsson. Två legender och nya ansikten utåt för LEGEND. Lär känna vårens två största Legender närmre när vi snackar padel, skomode och framtidsvisioner!

Bobby Seger

"Jag började med padel för att tennis var för lätt och jag behövde en utmaning. Nu är jag bäst i Sverige på padel."

Från: Södra Sandby
Ålder: 37 år
Hur kom det sig att du började spela padel? – Jag började med padel efter att jag hade testat på det på Kanarieöarna. Jag har alltid gillat racketsporter, och tyckte att padel var grymt roligt redan första gången jag testade det.
Hur länge har du spelat? – Jag började spela för 6 år sedan och har tävlat i drygt 4 år.
Vad gör du när du inte spelar padel? – Till vardags driver jag Flyinge Plantshop som är ett av Skånes största gardencenter med tillhörande café, odling av växter samt försäljning till företag/kommuner.

Andreas Pålsson

"Det är inte lätt att vara ödmjuk när man är bäst."

Från: Kävlinge
Ålder: 30 år
Hur kom det sig att du började spela padel?
– Jag testade padel för första gången när jag var och hälsade på en god vän i Valencia där de hade flera banor på hans universitet.
Hur länge har du spelat? – Detta var för 6 år sedan skulle jag tro, och något år senare började jag även spela padel i Sverige. Det var otroligt roligt från första gången, och är det än idag.
Vad gör du när du inte spelar padel? – När jag inte spelar padel driver jag tillsammans med min familj vårt familjeföretag i Kävlinge. Förutom det har jag en del padelprojekt igång. Jag äger t.ex. världens nordligaste padelanläggning i Tromsö, Norge.

 

7 snabba frågor

Vem vinner SM i år?
– Seger/Pålsson tar hem det genom att slå Brodén/Mossberg i finalen med 6-4, 6-3.

Varför är padel så roligt?
– Det är en oerhört social sport där man kommer nära sina motståndare och det är oftast en väldigt god stämning på banan. Det är inte heller bara fysiken som spelar roll utan även taktik och spelförståelse är avgörande och det är en rolig ingrediens som passar oss som är 30+.

Vad tycker ni om samarbetet med Legend och Scorett?
– Vi trodde faktiskt först att det var någon kompis som drev med oss, men när vi insåg att det var på ”riktigt” så blev vi väldigt glada och stolta. Varumärket Legends utbud passar verkligen oss båda då de gör grymt snygga och sköna skor samt coola väskor och andra detaljer.

Hur ser ni på mode?
– Vi kör båda två rätt klassisk och tidlös stil vad gäller kläder och skor. Mycket jeans och skjorta med antingen ett par snygga sneakers eller kängor på fötterna.

Roligaste padel-minnet?
– Helt klart EM i Holland 2015 där vi tog silver i lag. Det var vårt första mästerskap tillsammans och vi lyckades vinna alla våra matcher i turneringen och slog bl. a. ett lag från Portugal med 6-1, 6-0 i semifinalen.

Hur ser ni på framtiden för er och padel?
– Padeln går en väldigt ljus framtid till mötes och inom 3-4 år kommer padeln vara så pass etablerad att SVT & TV4 inte kan undvika att rapportera om det i sina sportsändningar. För egen del handlar 2018 om att kvala in till huvudtävlingen på World Padel Tour i Båstad i sommar, behålla 1:a platsen på rankingen i Sverige och se till så att Sverige kvalar in till VM i Paraguay i höst.

Vilket är den bästa padelarenan?
– Sportcenter Syd som också är vår hemmahall är helt klart den bästa hallen. Hallen har grymma padelbanor men också mycket liv och rörelse då där också finns klättring, bowling, gym och ett grymt fik där vi gärna varvar ner med en fin hamburgartallrik efter avslutad träning.

Shoppa skor från Legend

    Bli vår solemate!

    Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

    Bli medlem

    Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.