Möt våren i veganska chunky sneakers

Modevårens trender visar att det aldrig har varit enklare att klä sig bekvämt och avslappnat men ändå vara väldressad, som just nu. En storfavorit i skogarderoben även denna säsong är chunky sneakers, och i årets kollektion från K.Cobler hittas flera veganska varianter – helt fria från animaliska produkter!

Sneakers till både kontoret, promenaden, och mellan ärenden på stan – ja det är ingen nyhet att vi dras till sköna skor så fort vädret tillåter. På senare tid har dock den klassiska sneakern fått sig en rejäl uppdatering, allt till följd av framkomsten av den rejäla statement-sulan med dess coola silhuett. För kunden som vill göra ännu ett statement och möta våren i helt veganska skor, erbjuder K.Cobler ett brett sortiment av just chunky sneakers.
 
Acton från K.Cobler, passar både att klä upp till ett snyggare kostymset, men även att ta på sig under långpromenaden. Skon är gjord i textil och skinnimitation, med detaljer i blått och transparent mesh vilket skapar coola kontraster.

Att en sko klassas som vegansk handlar inte bara om att den är gjord i veganskt material, utan att hela tillverkningsprocessen är fri från animaliska produkter – från ovandelsmaterial, till lim och färgämnen. K.Coblers chunky sneakers-modeller kommer i flera olika varianter, som kombinerar både design, komfort och kvalitet. Du hittar flera veganska stilar, vare sig du vill haka på modet med den trendiga "dad-sneakern", gå all in för en textilsneaker som sitter på foten likt en strumpa, eller är ute efter mycket färg att klä upp vilken grå outfit med som helst! 

Lava från K.Cobler är en krämfärgad sneakers i textil och skinnimitation med en trendig och bekväm lättviktssula i offwhite med beige slitsula i gummi. Lava har snygga färgdetaljer så som en orange pull tab och pastellgrönt foder.

Vi får inte nog! Sportskon som tagit sin välförtjänta plats på modehimlen lyser starkt, och vi vill helst ha denna streetstyle sneakern i alla modeller och färger.


Acton sneakers från K.Cobler med coola färgdetaljer i gult, rosa och blått, 799:-


Alien sneakers från K.Cobler har en ljusblå ovandel i veganska material som pu och textil, 799:-