Nya curlingkängan Mount Meer

Canada Snows produktomfång växter kontinuerligt. Nu lanserar Canada Snow sin nya curlingmodell: Mount Meer.  

Mount Meer är den nya lite mer chunky curling bootsen från Canada Snow. Trots att det är en tjock sula så väger den inte mer än en vanlig curlingkänga. Mount Meer är nämligen den första curlingsko där delar av sulan är tillverkad i lättviktsmaterial.

Dessa damskor är fodrade med äkta fårskinn, vilket ger dig en ökad komfort och håller dig varm i vinterkylan. Innersulan i Mount Meer är en 4-skiktsinnersula med flera värmeisolerande skikt: thinsulate, aluminium, fårskinn samt återvunnen kork för bästa isolering. Yttersulan är i premiumgummi där delar av sulan är i lättviktsmaterial och har antislip egenskaper för bästa grepp. Med återvunnet material i inner- och yttersula samt produktion i Portugal vill Canada Snow bidra till en bättre miljö.


I vintertid är curling boots en räddare i nöden. Den snygga designen på Mount Meer gör att de passar lika bra till snöslasket i storstaden som till krispigt kalla promenaderna i skogen. 


Mount Meer Beige Mocka 2.500:- Har en ovandel i beige mocka som är behandlad med Bionic Finish för en vatten- och smutsavvisande finish.

Mount Meer kommer i tre olika utföranden och två olika färger så att du enkelt kan hitta en vintersko som passar dig och din stil. Välj mellan en klassisk curlingkänga i beige eller svart mocka, curling boots i svart skinn med en dekorativ zip framtill eller snowboots med snörning. Vilken blir din vinterfavorit?


Mount Meer Svart Mocka 2.500:- Varma vinterskor där mellandelen är i lättvikts TR och EVA.


Klä dig varmt, bekvämt och snyggt i vinter! Curlingkängan är en skomodell som är lika aktuell och eftertraktad år efter år.  

  Shoppa Mount Meer

 

 

Glöm inte bort att vårda dina skor med jämna mellanrum så att de håller sig fina längre.

1. Fukta skon med vatten.
2.
 Rengör skon rikligt med cleaner på en fuktig putsduk.
3. Vårda dina mockaskor med conditioner och rugga mockan med mockaborste efteråt.
Vårda dina skinnskor med skokräm från Novita, i passande färg eller neural.
4. För mockaskor - avsluta med impregnering för en vattenavvisande effekt.
5. Använd skoblock med cederträ mellan användningarna så torkar skorna på ett bra sätt och formen behålls. 

Tips:
 Lämna in dina skor i närmsta Scorett-butik så skickar de vidare dina skor till vårt skomakeri. Där utför vår diplomerade skomakare Laila alla typer av skoreparationer och uppfräschning - alltid med högsta noggrannhet, kvalitet, sakkunskap och garanti på samtliga jobb.