My style, my passion, my boots

Kategoribild Shoes&Trends boots våren 2019

Under våren sveper western-trendens friska vindar in över modelandskapet, vilket gör sig särskilt tydligt när säsongens nyheter börjar fylla skohyllorna med färg, mönster och form! Vi ser vi toner åt det cognacfärgade hållet varvas med spännande mönster från djurriket som lockar fram det vilda och fria inom oss. Croco-, snake- eller leopardmönstrat, det kan vara svårt att enas om vilket som känns mest rätt. Men en sak är säker, och det är att såväl trenden som livet i sig är trevligare på en stabil klack till vardags som till festligare tillfällen! Blockklack, westernklack, stilettklack, spetsiga tår.. You name it – we have it!

 

Här nedan kan du låta dig inspireras av vårens modenyheter som visar att säsongen vet inga begränsningar när det kommer till att uttrycka oss själva med stilen som verktyg! Låt dig inspireras eller shoppa stilen nedan.

Tabor, svarta westernboots i lack från K.CoblerBana väg för trenden med westerninspirerade stövletterna Tabor, 1.700:- från K.Cobler i lackat skinn! Sexigare eller mer western chic blir det inte.

Venture,chunky sneakers från LegendNär vi talar om vårens trender som både pryder våra kläder och skor, och som fångas upp av influencers världen över får vi inte glömma snakeprint. Matcha stövletter i ormskinnsmönster med din favoritskjorta, jeans och en enkel kappa för en minimalistisk men kaxig look! På bild ormskinnsmönstrade stövletten Naomi, 799:- från Tiamo.

Den leopardmönstrade stövletten Hove, 1.700:- från K.Cobler är en favorit bland många med sin bekväma lägre klack och trendiga spetsiga tå. Denna populära stövlett tillverkas i Italien och säljs endast i en begränsad upplaga på Scorett, passa på att säkra din storlek innan den säljer slut!