Pimpa dina sneakers

Visste du att den äldsta läderskon med snörning är över 5500 år gammal? Det är ju inte mer än rätt att vi möter evolution och gör något roligt och snyggt med våra skosnören! Det är en magiskt bra accessoar till vårt bästa plagg - skorna. Här följer lite roliga ideér för att liva upp dina sneakers, inspirerat av Sneakerheads kulturen där man på 80-talet samlade på skosnören i olika färger så att man kunde byta varje dag för att matcha sin keps eller hoodtröja. Vissa gick till och med så långt att man tvättade och strök sina skosnören för att bevara den där krispiga looken.

 

 

The Ladder

Här har vi snörat sneakers från K.Cobler med en snörning som påminner om en stege, därav namnet "The Ladder". Det är en cool snörning som ger dina sneakers ett helt nytt uttryck.

 

Lopp Back Lacing

Här har vi snörat herrsneakers från Legend med en snörning som ger bäst effekt ifall man använder två olika skosnören. Till denna skon följer det med två olika färger på skosnörena så det är idealiskt med "The Loop Back Lacing" till denna sneaker.

 

 

 

Lattice Lacing

Här har vi snörat med en snörning som ger "vävt" uttryck. Denna snörning kan vara väldig effektfull ifall man väljer ett färgat skosnöre eller eller varför inte ett svart snöre på en vit sneaker? Möjligheterna är oändliga!

 

 

 

Straight Bar Lacing

Här har vi snörat herrskor med en "Straight Bar Lacing". Denna snörningen kan även kallas för "Lydiard Lacing" eller "Fashion Lacing".