Så stylar du dina kängor i höst

 

Klä dig ton-i-ton. 

Inget slår en outfit som går ton-i-ton. Vitt, trendigt creme, sofistikerat beige och varma bruna toner tillsammans med svarta detaljer is a match made in heaven. I höst kan du matcha dina cremefärgade boots tillsammans med andra jordnära färger. Filippa bär sina Malton boots tillsammans med ett par slitna, svarta jeansshorts och kort trenchcoat. Vi älskar kombinationen av bara ben och kängor, och när kylan smyger sig på kan du bära skorna med svarta leggings instoppade i skaftet! 

 

 

Svarta boots + svart kavaj. 

Ett par svarta boots kan du matcha med i princip vad som helst. För att få till en dressad vardagsoutfit kan du göra som Sabrina och matcha dina Wakefield boots tillsammans med raka jeans, vit topp och en svart oversize-kavaj. Kavajen är en livräddare varje höst. I år är det även trendigt att matcha kavajen med en kjol. På så sätt får du en skön, enkel och framförallt en modemedveten look. Få din outfit att sticka ut genom att addera en färgstark väska och snygga accessoarer.

 

 

 

Satsa på en dressad look i höst! 

Sätt stilen i höst med snygga kängor och boots! Gör dig redo för arbetsdagen med svarta chelseaboots, långa kostymbyxor och en stor stickad tröja. Svira sedan om till afterworken med kollegorna genom att byta ut den stickade tröjan till en vit topp och en lång svarta kappa. Inspireras av hur Emelie stylar sin poweroutfit med Goole boots! Tips: Boots gör sig även fina tillsammans med stickade klänningar. Det blev en succé förra säsongen och är här för att stanna även in i denna höstsäsong. Tillsammans med en stor, mjuk halsduk kommer du inte att frysa.

 

 

 

Kaxiga outfits med chunky boots.

Få till en kaxigare outfit i höst med boots som har grova yttersulor i räfflat gummi. Josefine stylar sina Early boots med ett par pösiga jeans, vit topp och med en brun skinnjacka till. Genom att matcha dina chunky boots med en skinnjacka så får du ett hårdare intryck. En perfekt höstoutfit som visar upp din personlighet! 

 

 

 

 

Kängor med chunky sula ger din höstoutfit en cool look.

En helsvart outfit är ett stilsäkert kort som enkelt räddar alla dina klädkriser. Vi älskar Linneas kombination av lager på lager med olika material. Ögonen drar sig snabbt till flera ställen. Midjan som framhävs med snörningen runt den armlösa kavajen, de stora lädershortsen och till hennes Wakefield boots. Den armlösa kavajen tillsammans med ett par grövre boots får du din höstoutfit både dressad, cool och laid back på samma gång. 

 

 

Höstens boots med slitna jeans.

I höst bär Alexandra sina Dew boots som har en dekorationszip framtill, med ett par slitna blåa jeans, en grå ribbad långärmad tröja och en brun oversized jacka. Du kan även styla dessa boots tillsammans med pu-byxor eller en svart maxikjol med slits för att framhäva dina skor mer.