Så stylar du dina loafers

Loafers Shoes Trends

Låt dina loafers ta plats i din garderob. Dessa skor finns i flera modeller och i läckra material som lack, mocka och skinn. Kanske hakar du på vårens hetaste trend med ett par moderna chunky loafers? För dig som arbetar på kontor är ett par klassiska loafers alltid ett säkert kort. Här har vi samlat inspiration för hur du kan styla dina loafers på bästa sätt!

.

Trendigt med chunky loafers!

Vi kan inte få nog av chunky loafers! Den här trenden passar dig som gillar att sticka ut och ha en kaxig och modern look. Du stylar dina chunky loafers med en kortare byxa för att ge dina skor fokus. Med en chunky sula och ett par strumpor så kan du dessutom bära dina loafers året om. 

 


Cacao Loafers från Dasia 1.300:- med en ovandel i svart skinn.

 


Rollina Loafers från Dasia 1.300:- i svart skinn och med guldkedja.

.

 

Loafers i neutrala toner.

Trenden med beiga, neutrala toner håller i sig, och med en ljus loafer håller du stilen hela våren. Våga blanda olika beiga nyanser och material för trendiga kombinationer. Känner du dig extra modig? Bryt av med t.ex. helvitt eller testa beige från topp till tå. Ett tips när du klär dig helt i beige är att blanda olika material och strukturer. Och glöm inte accessoarerna


Rollina Loafers från Dasia 1.300:- med beige lackat skinn.

.

 

Klassisk och elegant loafer.

 

För en stilren och klassisk look passar alltid ett par svarta loafers. Oavsett om du är på jobbet eller går en promenad på stan så sätter du alltid stilen med ett par stilrena, tunnare loafers. Matcha dina loafers med ett par svarta kostymbyxor och en beige trenchcoat för att få en elegant, klassisk look. Välj en loafer gjord av bästa kvalitet och av bra materialval, t.ex. mocka, lack eller skinn. 

Noli Loafers i svart 1.600:-, Savio Loafers i beige 1.600:- & Handväska Sora i crocko 1.800:- Allt från varumärket Novita.

.

Loafers för honom.

 

För den trendmedvetna mannen är en loafer ett givet val. Välj mellan en grövre, mer stabil modell eller tunnare och mer smidig. En tunnare modell passar ofta bra till en mer uppklädd outfit som till exempel kostym. Svart, beige och blått ger ett snyggt intryck på skorna och med bra materialval som skinn eller mocka håller skorna hög kvalitet i många år. Här visar Joel Ljungqvist stilen i ett par seglarskor från Novita Man


Alessio Loafers från Novita Man 1.200:- med svart mocka.

.

 

Loafers för henne Lågskor för honom