Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Stylisten tipsar: Så stylar du höstens stövlar

Lårhöga skaft, nedhasade silhuetter och spetsiga tår – Det är några av kännetecknen för höstens trendigaste stövlar. Vi pratade med stylisten Marie Farah om hur man stylar säsongens it-sko, vilka som är hennes personliga stövelfavoriter och vilka andra looks vi kommer se på modehimlen i höst.

Hej Marie! Vad ser vi för stöveltrender i höst?

I höst ser vi mycket lårhöga stövlar men också 80-tals favoriten med nerhasade, slappare stövelskaft och gärna med spetsig tå.

Har du tips på hur man kan styla sina stövlar, vad passar de till?

Allt passar till stövlar! Kjol, klänning, Bermudashorts (som för övrigt håller i sig den här säsongen med.) Min favorit är byxor nedstoppade i stövlar och då gärna till de nerhasade stövlarna.
Känner du inte dig bekväm med att ha byxorna istoppade så är det väldigt snyggt att ha en vid långkjol alternativt en vid klänning.

Vilken är din personliga favoritstövel?

Min favorit är de nerhasade eller de knähöga med en lite grövre klack. Gillar höga klackar men är tyvärr dålig på att använda det till vardags, och så vill jag gärna att de ska vara bekväma.

Hur ser höstmodet ut när det kommer till kläder?

I höst är det mycket skinn, Två-delat - gärna kavaj och shorts, kjol eller kostymbyxa men gärna så att man ser att de håller ihop. Vi ser också mycket mjuka material och det modet har skapats nu genom Coronatiden eftersom många jobbar hemifrån. Så du hittar nog i var och varannan klädesbutik en mjuk men fin kostym för att det både ska se propert ut men ändå vara skönt.

Kommer vi se några särskilda färger?

Rött, Grått och gröna nyanser men även lite dovare färger som militärgrönt, svart och blått ser vi väldigt mycket utav till hösten.

Slutligen, är det något annat som kommer vara extra trendigt hösten 2020?

I höst är det mycket detaljer både på kläder och skor. Gärna bling bling, fransar och glitter.

    Bli vår solemate!

    Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

    Bli medlem

    Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.