Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Sabina Ddumba X Scorett

I ett exklusivt samarbete frontar artisten och streetstyle-ikonen Sabina Ddumba höstens kollektion hos Scorett. Följ med in när rampljuset har slocknat och möt souldrottningen, som med sin karakteristiska röst och unika stil har såväl vunnit pris för Årets Nykomling i P3 Guld som Sveriges bäst klädda kvinna, och som senast i somras debuterade som sommarvärd i Radio P1. ”– Kläder och skor är väldigt viktigt för att uttrycka min personliga stil. Jag tror det är därför jag har blivit så besatt av skor” säger Sabina när vi möter henne.

Genom att ge uttryck för sin musik och personliga stil inspirerar Sabina Ddumba oss att våga stå upp för oss själva och gå vår egen väg. "– Som artist känns det helt fantastiskt att få jobba med att uttrycka mig själv. Att jag får dela med mig av mina tankar och känslor, och det stora i att människor gör det jag berättar till deras egen story."

Men hur tänds en soulpopstjärna som Sabina Ddumba? Ibland är svaret så enkelt att allt kan ha sin början i mötet med andra människor som delar samma passion för musik. I Sabinas fall började allt i Tensta Gospel Choir. "– Att ha sjungit i kör har gjort väldigt mycket för mig som aldrig har pluggat musik. Genom kören har jag lärt mig att förstå musik på ett sätt som jag inte gjorde innan. Jag tror det är därför jag vill ha kör i mina låtar. Varenda gång jag kommer till en del där det ska göras ett körarrangemang blir jag väldigt exalterad. Det har jag kören att tacka för."

Inspirerad av den amerikanska sångerskan Lauryn Hill såg Sabina Ddumba tidigt värdet i att vara äkta i sitt musikskapande. "– Lauryn Hill har varit min musikaliska influens sedan jag var barn, och det är för att jag redan då såg och förstod att hon var äkta. Det var något jag fastnade för, hennes äkthet. Och något jag visste att jag ville ha med mig om jag någonsin skulle göra musik."

Dressa upp med den exklusiva loafern Rixon, 1.100:- från K.Cobler eller nå nya höjder i Viseu, 1.500:-
 

Men vad får en att lyckas bibehålla fötterna på jorden när man siktar mot stjärnorna och framgångarna frodas? Sabina har helt klart för sig vilka som håller henne kvar. "– Min familj och vänner är absolut dem som ser till att jag har fötterna på jorden, det är viktigt för mig. Jag vet inte hur eller vem jag hade varit ifall jag inte hade haft dem. Jag kommer från en stor familj och har väldigt många syskon som jag har olika relationer till. Med tanke på att det har varit så sedan jag var liten så har mina vänner blivit väldigt viktiga för mig. Jag bryr mig minst lika mycket om dem som jag gör om mina syskon."

Stay fierce i de poppiga klackarna Yeo, 1.600:- från K.Cobler eller den heta chunky sneakern Satara, 999:- 

 

Bakom strålkastarljuset föds idéer till nya hits

Men det är inte på scenen eller de glamourösa prisgalorna som idéerna till nya hits nödvändigtvis väcks till liv. 
"– Idéer kan komma när jag minst anar det. Det kan även vara när jag diskar eller städar, men även när jag är ute på turné eller ser en livekonsert. Jag uppskattar absolut ensamtid på hotellet, det är väl då jag får varva ner lite. Jag är i grund och botten väldigt social och hamnar och fastnar ofta i sammanhang där det är mycket folk och pratas mycket. Sånt är kul, men ensamtid på hotellrummet är något som jag verkligen värderar högt."

 

”Kläder och skor är väldigt viktigt för att uttrycka min personliga stil”

När vi går in på att samtala om synen på mode lyser Sabina upp och inflikar snabbt att hon älskar kläder och mode som uttrycksform, både för att uttrycka sin personliga stil på scenen och utanför den. "– Det är ju så himla roligt för man kan ju vara minst lika kreativ med kläder som man är med musik. Jag tycker det är otroligt kul att få planera vad man ska ha på sig inför en turné, det visuella på en scen spelar stor roll. Kläder och skor är väldigt viktigt för att uttrycka min personliga stil. Jag tror det är därför jag har blivit så besatt av skor. Att plaggen och skorna är bekväma är ännu viktigare."

Gör som Sabina och våga lack i höst! Här i favoriten Widley, 1.600:- från K.Cobler.

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.