Säsongens snyggaste höstskor

Stövlar, kängor, stövletter och loafers är skomodeller som tillsammans lägger grunden för en användbar basgarderob som förhöjer din höststil. Genom att investera i ett eller flera höstskor av bra kvalitet kan du bära dem i många år framöver. Här har vi samlat några av våra favoriter.  

 

 

Höstens snygga boots. 

Inget slår ett par svarta byxor, den perfekta stickade tröjan och höstens snyggaste boots! Oavsett om du behöver uppdatera skogarderoben med ett par klassiska svarta chelseaboots i läder med resår i sidorna eller ett par höga kängor med snörning och chunky sula så har vi skorna för dig. I höst är det även trendigt med beige och bruna boots på fötterna. 

Rollina Snörning Kängor från varumärket Dasia 1.500:-
Malton Boots från varumärket K.Cobler 1.500:-
Dew Zip Boots från varumärket Dasia 1.700:-
Early Boots från varumärket K.Cobler 1.400:-
Ferentino Boots från varumärket Novita 2.100:-
Early Snörning Kängor från varumärket K.Cobler 1.500:-

 

 

Stövletter för en dressad look. 

Få en mer dressad look genom att bära höstens stövletter tillsammans med dina favoritjeans eller ett kostymset till mötet eller festen. Denna säsong ser vi en mängd olika varianter av stövletter. Vi har stövletter i material som mocka, skinn och lack. I höst ser vi stövletter med stretchskaft och stövletter med platåsulor trenda. För den som föredrar en mer klassisk stil har vi stövletter med fina detaljer och smalare klack. 

Yew Stövletter från varumärket Dasia 1.200:-
Pigalle Stövletter från varumärket K.Cobler 1.600:-
Sarsina Stövletter från varumärket K.Cobler 1.800:-
Lou Stövletter från varumärket Dasia 1.200:-
Serena Stövletter från varumärket K.Cobler 1.300:-
Veneto Stövletter från varumärket Novita 2.400:-

 

 

Loafers är ett måste i höst! 

Loafers är säsongens go to-sko! Perfekt att bära till alla vardagsoutfits. Skorna gör sig lika snygga till jeans, kostymbyxor och klänningar i höst. Tillsammans med en trenchcoat får du till en stilsäker outfit! Trenden för i höst är loafers med klack. Våga dig på ett par du också! Det är ett perfekt val för dig som vill bära ett par stilfulla klackar till vardags. Vi har även fina klassiska loafers med fina detaljer som spännen och kedjor som du kan vara bekväm i under hela dagen. Upptäck vår modell Rollina som är vår storsäljare! Tips: Glöm inte dina accessoarer för att fullända din look. 

Pigalle Loafers från varumärket K.Cobler 1.300:- 
Caneli Loafers från varumärket Novita 1.800:- 
Rollina Loafers från varumärket Dasia 1.200:-
Lancewood Loafers från varumärket Dasia 1.100:-
Ferentino Loafers från varumärket Novita 1.600:-
Wilton Loafers från varumärket K.Cobler 1.300:-

 

 

Trendiga stövlar att bära.

Lårhöga stövlar är det perfekta valet när man känner sig färdig med säsongens mode, men det inte riktigt är rätt temperatur för att inviga den nya säsongsgarderoben. Matcha dina stövlar med midikjolar för en trendsäker och sofistikerad look! De varma höga stövlarna värmer ändå. Våga bära kostymbyxan instoppad i höga stövlar och lek med den neutrala färgpaletten för en trendig och stilsäker outfit. Vi har skinnstövlar, mockastövlar och textilstövlar. Så du kommer garanterat hitta ett par stövlar som faller dig i smaken! Upptäck även våra stövlar med stretchskaft som formar sig fint efter benet.

 

Arundel Stövlar från varumärket K.Cobler 2.100:-
Lou Stretch Stövlar från varumärket Dasia 1.400:-
Whaley Stretch Stövlar från varumärket K.Cobler 1.500:-
Veneto Stövlar från varumärket Novita 2.700:-
Lanciano Stretch Stövlar från varumärket Novita 2.200:- 
Cromer Stretch Stövlar från varumärket K.Cobler 1.700:-