Sköna sommarskor 2023

Sommaren är en tid av ljus, värme och glädje. Det är då vi låter våra fötter andas i sköna sommarskor. Sommaren 2023 strävar vi efter att omfamna naturens skönhet och leva i harmoni med våra omgivningar. Våra sommarskor speglar detta genom att vara lätta, luftiga och bekväma – precis som en härlig bris. Låt dig inspireras av säsongens nyheter!

 

 

Sköna sandaler med kilklack.

Älskar du bekvämligheten i ett par sandaler men saknar att komma upp en bit från marken? Då är sandaler med kilklack helt rätt. Med varje steg du tar, känner du naturens energi flöda genom dina fötter och fyller dig med lycka. Det är inte bara utseendet som gör dessa sommarskor speciella, det är också den oemotståndliga komforten.

 

På bild: Mimosa sandaler från Dasia

 

Satsa på ett par beige sandaler i sommar.

På sommaren vill man bära ett par sköna och svala damskor - då är ett par beige sandaler ett bra val. Sommarskor kommer i alla möjliga färger och modeller och blir en del av din stil och personlighet. Föredrar du ljusa, jordnära färger så kommer du älska känslan av ett par beige sandaler. Det får dina fötter att se fräscha ut och skapar en mjuk, romantisk look tillsammans med vita kjolar och långa klänningar. 

 

På bild: Juna sandaler från K.Cobler 

 

Behåll stilen under sommarens aktiviteter.

Få sommarfeeling med ljusa sandaletter som ger en elegant look. De skyddar dina fötter från varm asfalt och sand, samtidigt som de tillåter luft att cirkulera och håller våra fötter svala och bekväma. Med dessa sommarskor kan dansa genom sommarnätterna, strosa längs gatukaféernas uteserveringar och utforska nya platser med stil.

 

På bild: Canela sandaletter (coming soon) & Axelremväska - båda från Dasia

 

Sandaletter med flätad rem.

Sommarskor är mer än bara skor. De är symbol för frihet, glädje och självuttryck. När vi väljer våra sommarskor, väljer vi också att omfamna den härliga och bekymmerslösa känslan som sommaren för med sig. Vi väljer att låta våra fötter dansa och leda oss mot nya äventyr. Så fyll din garderob med sköna sandaletter och ge dig själv tillstånd att njuta av varje dag, varje steg och varje andetag. För det är i dessa skor som vi skapar minnen och upplever sommarens magi.

På bild: Mallow sandaletter från Dasia

 

Handtillverkade sandaler.

Sommaren är en tid då vi söker äventyr och nya upplevelser. Med våra sandaler kan du ge dig ut på spännande resor och upptäcka världen. Från idylliska ängar, mysiga kvarter till kritvita stränder med klarblått vatten. Med varje steg tar du ett steg närmare nya äventyr och oväntade möjligheter. Att bära handtillverkade sandaler är att bära med sig en berättelse och en uppskattning för det som är gjort med omsorg och noggrannhet.

 

På bild: Sonja sandaler från Sweeks

 

Trendig i svarta mules.

Är det något du ska bära i sommar så är det ett par snygga mules med klack. Dessa damskor kombinerar stil med bekvämlighet och är perfekta att bära upp till sommarens alla outfits och är ett givet val till alla utekvällar.

 

På bild: Pigalle mules, Kerris väska och Albany solglasögon - allt från trendiga K.Cobler

 

Coola slip-ins till bruna sommarben. 

Glid in i sommarens och semesterkänslan med stil och elegans. Sandaletter med slip-in är en populär typ av sommarsko som är både bekväma och vackra att bära. Slip-in funktionen gör dessa damskor lättare att ta av och på, vilket gör dem till ett praktiskt val för daglig användning. Våga dig på säsongens nyhet: nätmönstrade sandaletter!

 

På bild: Neston sandaletter från K.Cobler

 

Sommarskor för herrar 2023

Avslappnat och bekvämt är ledorden för sommarmodet för män. Låt oss ta ett ögonblick och prata om herrskor som kommer att lyfta ert utseende och ge er självförtroende att kliva framåt i varje steg, självklart med stil och komfort. Från eleganta och sofistikerade till avslappnade alternativ. Med andra ord finns det något för varje stil och tillfälle. För er som gärna klär upp sig även under sommaren så finns det inget som slår ett par snygga lågskor. Kombinera dem med en ljus kostym eller ett par chinos. För dig som söker efter lediga sandaler att strosa runt i har vi ett brett sortiment av fotriktiga sandaler för män.

 

På bild: Adonis loafers från Zeus

På bild: Gregory loafers från LegendPontus sandaler från Sweeks